Nádoba je částečně vyčištěná. Po použití sorbentu není vyditelná žádná mastnota. Dočištění Wapkou mne taky napadlo, ale nevím, jakou teplotu nádoba vydrží. Samozřejmě mne láká cena "za odvoz". Jen mám obavu, aby to nakonec nebylo moc drahé.
Mám možnost sehnat plastovou nádobu 1000l v kleci na dřevěné paletě. Původně v ní byl hydraulický olej. Nemáte někdo zkušenost s vymytím této nádoby? Chtěl bych jí použít na vodu k zalévání.
Voda Vám bude v nádrži zelenat, možná by pomohlo zabalení do černé folie, to nemám ale vyzkoušeno. Co se týče vyčištění tak asi saponát ve spojení s tlakovou myčkou na teplou vodu, a hooodně vody.
Je to nechutné a po nějako době slizké. Špatně se to čistí a dobře zanáší. Já jsem nádobu po půl roce rozdal a teď používám 800 l ocelovou nádrž postavenou svisle, natřenou na černo. Přívod vody od čerpadla s tlakovým spínačem je zespod a hadice na zalívání je napojena shora. Studená voda ze studny vytláčí teplou a je to krásně čisté.
Zápach z oleje v plastu drží velmi dlouho a samotný olej se bude vyplavovat taky dlouho.Pro zálivku nebo sprchování esteticky nic moc. Tyto nádoby se dají sehnat i od sirupu příp jiných potravinářských produktů a ceny nejsou domnívám se nijak vysoké. j.c.
Nádoba je částečně vyčištěná. Po použití sorbentu není vyditelná žádná mastnota. Dočištění Wapkou mne taky napadlo, ale nevím, jakou teplotu nádoba vydrží. Samozřejmě mne láká cena "za odvoz". Jen mám obavu, aby to nakonec nebylo moc drahé.