Pampelišky, jetel, houby
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 76.122 (?), 30.4.2008 15:16
miculko, on to asi myslel jinak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 37.6 (?), 30.4.2008 22:13
Promiňte, ale opravdu nechápu, kam jsme se to dostali. Když jsme byli malí (asi před čtvrtstoletím), nikoho nenapadlo takové věci řešit. Dostali jsme za prázdniny pár žihadel - no a co. Nikdo z toho nedělal vědu a pampelišky v trávníku vadily jen kvůli rozsemeňování do záhonů. Za chvíli asi budeme diskutovat o tom, jestli strkat ruce do záhonu s hlínou. Nechci to zlehčovat stoprocentně, ale s tímhle úzkostlivým přístup podle mne žádnému dítěti neprospějete.
Tomáš
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 76.122 (?), 30.4.2008 23:02
Tak to hlavně nevztahujte i na svoje dítě. Protože pokud ho budete takhle přehnaně chránit, tak z něj vyroste věčně nemocnej chcípák co bude alergickej snad i na prach.
|
|
|
|
|
|
|
Daniela. - Diamantový Zahrádkář (1262) - 204.208 (?), 30.4.2008 23:13
Vy asi zřejmě o alergii vůbec nic nevíte! Tak buďte rád (ráda), protože alergie nevzniká tím, zda své dítě budete, nebo nebudete chránit. Většinou je to dědičné. A ještě něco - alergie u člověka může propuknout třeba až v dospělosti. Moje maminka začala být alergická na prach a pyl až v šedesáti letech a nikdy nežila v žádných sterilních podmínkách. Zdravím - Daniela.
PS: ten váš příspěvěk mne tak rozzlobil, že se musím jít znovu proletět, abych se uklidnila...
|
|
|
|
|
|
|
host - 76.122 (?), 30.4.2008 23:19
Je dokázané že ti co jako děti vyrůstali v příliš čistých podmínkách mají oslabenou imunitu. Jak je to s alergií se ještě podívám.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|