Průchodky do sudu
|
|
|
|
Martin Hrkal - Diamantový Zahrádkář (1463) - 158.206 (?) 9.5.2008 17:30
To zcela jistě, jen porovnejte cenu kaldnes s výše uvedeným, třeba v objemu 500 litrů - nevím, jestli cílem pána, co si staví fitlr sám, bylo ušetřit na korpusech sestavy a pak zaplatiti plnou cenu za náplně Jak jsem to pochopil, pointa byla v tom postavit zařízení sice větší, možná o trochu nemotornější, v ideálním případě levnější a stejně účinné jako profeisionální fitlrační řešení.
Nijak kladnes nezpochybňuji, podobný humbuk už by l s matala rohožemi - a dneska je dodavatelé kaldnes jako víceméně zastaralou věc haní. Často titíž, co je před rokem prodávali
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin Hrkal - Diamantový Zahrádkář (1463) - 158.206 (?), 6.5.2008 14:21
|
|
|
|
|
|
|
Pslany - Stříbrný Zahrádkář (120) - 225.162 (?), 6.5.2008 14:54
u nas jsem to nesehnal, pouze na google, jen me prekvapila ta podoba...
http://www.google.cz/search?q=flocor+media&hl=cs&lr=&start=0&sa=N
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 38.65 (?), 9.5.2008 11:33
Řekl bych, že hlavní nevýhodou těch "husích krků" bude podstatně nižší "chráněná" plocha oproti kaldnesu. Tzn. pro stejný efekt by těch sudů s husími krky mělo být více. Co jsem zatím našel u nás dostupné, tak mě připadá jako nejvýhodnější (poměr chráněná plocha/cena) Aqualogistik Schwimmbettmedium. Ale možná máte ještě lepší tip :-)
|
|
|
|
|
|
|
Martin Hrkal - Diamantový Zahrádkář (1463) - 158.206 (?), 9.5.2008 17:30
To zcela jistě, jen porovnejte cenu kaldnes s výše uvedeným, třeba v objemu 500 litrů - nevím, jestli cílem pána, co si staví fitlr sám, bylo ušetřit na korpusech sestavy a pak zaplatiti plnou cenu za náplně Jak jsem to pochopil, pointa byla v tom postavit zařízení sice větší, možná o trochu nemotornější, v ideálním případě levnější a stejně účinné jako profeisionální fitlrační řešení.
Nijak kladnes nezpochybňuji, podobný humbuk už by l s matala rohožemi - a dneska je dodavatelé kaldnes jako víceméně zastaralou věc haní. Často titíž, co je před rokem prodávali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 44.15 (?), 12.5.2008 7:07
Je vidět že jste zručný. Nápad použít přírubu sifonu je super :-)
Mám ale obavy, že manžeta v boční stěně sudu bude mít malou životnost nejspíš totiž nebude UV stabilní.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.20 (?), 12.5.2008 7:29
|
|