Bazény Bestway - životnost
|
|
|
|
|
 |
 |
|
Daník - Zlatý Zahrádkář (789) - 73.186 (?), 30.7.2015 21:25
Víte, na základní škole se člověk dozví, že vzduch v závislosti na teplotě mění objem. Límec, který nafouknete ráno před odchodem do práce tak akorát se v 35 st které byly v poslední době odpoledne ohřeje pod tmavou plachtou na řekněme 60-70st a nekvalitní plast se vytáhl.Večer je splasklý. Následně musíte pro dosažení stejného tlaku při zvětšeném objemu připumpovat více vzduchu. (pro ilustraci foto z dnešního podvečera). Foukám pumpou s manometrem (měřič tlaku ) a nikdy jsem nedosáhl ani měřitelné hodnoty. Je to možná snáze pochopitelné, než vaše nastřelování tůjí do betonu.
Víte, na hobby fóra vstupuji s úmyslem získat zkušenosti druhých a nabídnout svoje. Bohužel každé fórum má své prudiče, kteří se zpravidla vyznačují anonymitou nicku, jízlivostí, rýpáním a sebeuspokojením nad vlastní "vtipností". Ze zkušenosti vím, že je lze toliko ignorovat...
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 220.31 (?), 31.7.2015 9:01
Máte bazén v rovině - podle fotky se mi zdá že je nakloněný asponˇ podle vyboulení stěn mírně do leva. Pokud je bazén v uplne rovině i při mírném vyfouknutí límce nevyteče.. Vloni jsme dostali od švagra bazén INTEX 3.66- 0.91 používaný 8-9 sezon koupil si Azuro 400 tak se ho chtěl zbavit, je fakt že jsem vloni lepil asi 7 dírek, dvakrát mi vytekl- není uplně v rovině mam rozdíl asi 5cm. ve spadu terénu. Letos zatím bez problemu. Pepa Ch.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 119.92 (?), 26.7.2018 10:45
Maximalne 1 cm pisku na srovnani nerovnosti
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 146.58 (?), 31.7.2015 8:40
Ja mam zkusenost presne opacnou.Mel jsem Intex a mi 2 znami kupovali Azuro, ale to jeste nebylo poplastovane.Ja mel stale nafukovaci Intex, ale znami uz museli Azuro vymenit za Azuro De Lux.Ten Intex pokud se neprefoukne vydrzi dlouho.Na zimu uskladnit nekde kde nemrzne!
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|