Když jsem psala, že to tam není, tak už v přehledu nových příspěvků byl uveden můj další příspěvek bez fotky v jiném vlákně, ale ten s fotkou tam v té době ještě uvedený nebyl. Je fakt, že to byly teprve 4 minuty. Lída
tak to mi opravdu nedošlo. Jistotu, že se něco změnilo s vkládáním fotek, budu mít, až vložím příspěvek s fotodokumentací třeba v sobotu odpoledne a opravdu se hned v řádu minut zobrazí posloupně mezi ostatními příspěvky. To mě pak potěší. Walter
Když jsem psala, že to tam není, tak už v přehledu nových příspěvků byl uveden můj další příspěvek bez fotky v jiném vlákně, ale ten s fotkou tam v té době ještě uvedený nebyl. Je fakt, že to byly teprve 4 minuty. Lída
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1755) - 165.146 (?),16.6.2023 9:18
Před třemi týdny jsem odeslal mail a slušnou formou požádal o úpravu formátu po otevření obrazové přílohy.Zvláště při focení na stojato je zobrazený formát malý a nevyhovující zvláště při určování chorob nebo střihu stromků.Doposud od majitele bez odezvy.Zřejmě je to nezajímá co chtějí diskutující.Změnu k horšímu udělali hned ale na nápravu do původního stavu zřejmě nemají vůli.