Ochrana třešní před ptactvem
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 98.133 (?), 23.5.2009 12:51, zobrazeno: 39628x
Letos se poprvé přesvědčuji, že nejspolehlivější ochranou třešní proti totální likvidaci plodů ptáky je ochranná síť /tenká a lehká/ rozprostřená přes strom s dozrávajícími plody. Marně však sháním síť čtvercovou, řekněme 10 x 10 m, která by pohodlně překryla celý strom.Prosím o radu, toho kdo ví, zda se taková síť vyrábí. Všude v nabídce nalézám téměř neomezené délky, šíře však směšné 2 event.3 m. A síť sešívat podélně, o což jsem se pokoušel, je velmi pracné s nejistým výsledkem. Frant.kratochvil@email.cz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 98.133 (?), 23.5.2009 13:43
Ptáci, jsou vybaveni řadou instinktů, a jeden z nich jim napoví, že pod síť odspodu určitě nevletí.A k tomu problému sundání sítě? To je k pousmání. Což 5-ti metrová výška stromu/polovina desetimetrové sítě/ je pro výsuvné " štafle " problém?!
Jinak Vám děkuji za příspěvek.
S pozdravem Kratochvíl.
|
|
|
|
|
|
|
Zahrádkářský kacíř - Stříbrný Zahrádkář (391) - 235.249 (?), 23.5.2009 15:42
Nevím že by měli instinkt nelézt pod sít.
No, a jak říkám, chci vás vidět až to budete sundavat. Podle mně si to představujete moc jednoduše...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 95.58 (?), 23.5.2009 18:33
Pán bude asi liliput, že mu připadá pětimetrový strom svou "výškou" vhodný pro požární techniku.Pokud jsem dobře pochopil úvodní článek diskusního fóra, pisatel prosil o radu, kde získat větší síť na ochranu proti požeru třešní ptáky.Předpokládám, že tato platforma slouží pro seriózní diskusi, ale ty reakce mi připadají jako v MŠ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|