|
Stihl motory u vyžínačů a křovinořezů, 25.7.2016 Zdravím odborníky přes značku Stihl. Nevíte jakým způsobem u motoru stejného obsahu regulují výkon? Mám na mysli základní motor vyžínače Stihl FS 38. Vyšší modely mají i vyšší výkon při stejném obsahu motoru. 0,65 až 0,8kw. Děkuju za odpovědi. |
 |
Krovinorez Partner B246, 13.7.2013 Jde do karburátoru benzín? Karburátor je značky Zama nebo Walbro? Máte tam vůbec motor McCulloch? :) Palivový filtr je průchozí? Nemáte zalepený ventil na víku nádrže? Mohla by být vadná membrána v karburátoru. |
 |
|
 |
Problém s křovinořezem, 10.7.2013 Až se začne dusit zkuste pootevřít víčko palivové nádrže. |
 |
Problém s naplněním koše Husqvarna R52s, 30.6.2013 Zkuste sekat bez koše se zvednutým krytem. Tráva by měla létat až po kolena. Jestli se tak děje, bude to tím košem. S čistěním vám neporadím, protože mám plastový a ten se neucpává. |
 |
Problém s naplněním koše Husqvarna R52s, 30.6.2013 Sbírala sekačka trávu dříve líp? Jaký je to nůž? Nemáte ucpaný látkový koš? Když nemůže vzduch procházet tkaninou, sekačka přestane sbírat. |
 |
Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 27.6.2013 Dobrý den Stando. Také mám dotaz co se týče Hondy. Zajímalo by mě jaké závady se na těchto miničtyřtaktech vyskytují. Na co se mám připravit? :) |
 |
Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 25.6.2013 Co se týče miničtyřtaktů od Hondy. Mám s nimi už osmileté zkušenosti. Výhodou je velká spolehlivost (s žádným jsem ještě nemusel do servisu) a výrazně vetší kroutící moment o proti dvoutaktům stejného výkonu nebo obsahu. Samozřejmě spotřeba a hluk.... celý příspěvek > |
 |
Seřízení Briggs&Stratton Intek 6,5, 22.6.2013 Už je to zde napsáno snad 100x. Ano může, ale vícerozsahový olej je řidší, tak je možné, že bude více ubývat. |
 |
Poraďte zádový křovinořez na sekání zahrady - sadu, 18.6.2013 U mého křoviňáku používaného, jak píšete hobby, lanko náhonu pobere díky pružnosti dost velké rázy. Třeba, když se nůž zakousne do kmene stromu. Myslím, že tím dost ušetří spojku a motor. Mám ho 13 let a jediným problémem je unavená pružina segmentu... celý příspěvek > |
 |
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 Třeba Viking? Hlavně si kupte sekačku s motorem B&S nebo Hondou. |
 |
|
 |
Ostrenie noža, 14.6.2013 Je to nějaké použité staré české ložisko. Jde velice lehce a podle zkušeností je citlivější než šroubovák. Neznám statistiky kolik lidí vyvažuje na šroubováku, ložisku nebo zda vůbec vyvažují. :) |
 |
Ostrenie noža, 13.6.2013 Ložisko jsem našel v dílně a bez lupy to nepřečtu. Průměr změřený šuplerou je 17,5mm. Záleží jak velkou díru máte v noži vy. |
 |
Ostrenie noža, 13.6.2013 Myslim, že karbobruska bude flexa. :) Na vyvážení používám ložisko odpovídajícího průměru na tyčce. Někdo vyvažuje jenom na šroubováku. |
 |
ALKO 52 BR comfort, 12.6.2013 Nechci s vámi diskutovat, ale důvody výměny oleje po sezóně s trochou snahy na webu najdete. |
 |
ALKO 52 BR comfort, 12.6.2013 Ještě bych vyměnil vzduchový filtr. S původní svíčkou nestartovala lépe? Životnost motoru by měla být cca 800 mth, ale stejně nevíte kolik má najeto. Každý rok na podzim vyměňte olej a před každým sekáním jeho hladinu kontrolujte. V rámci údržby se... celý příspěvek > |
 |