Nemoc plodů višně
|
|
|
|
host - 106.125 (?) 15.7.2014 16:33
Na prach to nevypadá, mají to komplet všechny plody, některé vic, některé méně. Na chuť to vypadá ok, a poškození je jen takové od slupky, uvnitř nic, cca 0,2 - 03mm pod slupkou poznáte, kde ty tečky byli. Tak jsem se bál je konzumovat, jestli to není nějaká plíseň, nebo houba, nebo něco takového...
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 106.125 (?), 15.7.2014 10:02, zobrazeno: 10421x
Dobrý den, nevíte někdo, co by to mohlo být na plodech višně za tečky? Nic podobného jsem nikde nenašel, tak jsem to nafotil a dal sem. Jestli to půjde zachránit, nebo už je po úrodě? Díky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 106.125 (?), 15.7.2014 11:57
Pochopte, že se v tom vůbec nevyznám, takže vaše standartní postupy jsou pro mě úplně neznámé. Proto se ptám zde, kde jsou zajisté i odborníci na danou tématiku.
Protože jsem si myslel, že je to nějaká višňová plíseň nebo něco takového, tak proto, když to chcetes slyšet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 106.125 (?), 15.7.2014 16:33
Na prach to nevypadá, mají to komplet všechny plody, některé vic, některé méně. Na chuť to vypadá ok, a poškození je jen takové od slupky, uvnitř nic, cca 0,2 - 03mm pod slupkou poznáte, kde ty tečky byli. Tak jsem se bál je konzumovat, jestli to není nějaká plíseň, nebo houba, nebo něco takového...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 106.125 (?), 15.7.2014 17:11
Právě, já už prohledal celý net a nic podobného jsem nenašel, vůbec se v sadaření a rostlinách nevyznám, můj obor je opravárenství, motory, repase atd, tohle je pro mě španělská vesnice...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|