Jakou odrudu třešně na slivovici?



host - 164.31 (?)
11.12.2011 16:54
Žádnou, protože z třešní nikdy nedostanete slivovici.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 150.58 (?), 1.4.2011 11:59

Mohu doporučit firmu Jaroslav Beránek. Koupil jsem si pětilitřák a nalil do něj meruňkovici která se vůbec nedala polknout. Po půl roce je to ta nejlepší pálenka!

                     
host - 201.175 (?), 27.6.2010 19:54
Jak jsem byl poučen profesionálním vinařem, speciální vinné kvasinky jsou potřeba pouze pro vína s vysokým obsahem alkoholu. Pro normální vína vyhovují potravinářské sušené kvasnice - doporučoval ty modré s vlaštovkou. Je jich 20 gramů za 8 korun. Vyzkoušel jsem to na několika druzích ovocných vín - funguje to..
      
host - 25.2 (?), 22.5.2012 18:18

Obavam se, že barva plodu je opravdu vedlejšim, ale je pravdou, že dle cukernatosti jsou nejlepši polopozdni a pozdni třešně.A je lhostejno, zda jsou žlute, pepito červene nebo rubinově červene.U polopozdnich a pozdnich je ale problem s vrtuli, ale pokud by se opravdu plody použivaly na vyrobu třešnovice a jinych destilatu, tak tento problem je tež vedlejšim.Z odrud by jsem doporučil Burlata nebo Van.Ale existuji i novějši podobne odrudy s jednim z rodiču Kordie a to je samo o sobě zaruka kvalitni odrudy i k samotne konzumaci.Jako podnož je dobre použit Gisele 5 nebo Krimsk 2,rostou pomalu a nedělaji velke stromy.

   
host - 164.31 (?), 11.12.2011 16:54
Žádnou, protože z třešní nikdy nedostanete slivovici.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika