Herman
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
bunny - Zlatý Zahrádkář (813) - 67.176 (?), 4.8.2019 15:07
Petr: ja som len niekde čítal, že je zlá (horšia) odlučiteľnosť od kôstky ale toto je úplne v pohode.
dnes som obral všetky slivky (asi 10 kusov!), bola to prvá úroda, teda som spokojný a chuť je úplne super. ostatné slivky ani náznak vyfarbenia, katinka je ešte zelená... mám celkom dobrý pocit z tej slivky aj v kontexte, že za teplejšími oblasťami až tak veľmi nemeškám :)
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
bunny - Zlatý Zahrádkář (813) - 67.176 (?), 5.8.2019 22:00
Petr, ja som trochu v inej situácii kvôli himalajskej oblasti, teda moje možnosti sú obmedzené, ale aj napriek tomu by som bol objektívny a keby mi nechutila, tak by som to napísal. Herman ma veľmi milo prekvapil, čakal som podstatne horšiu chuť, odlučiteľnosť od kôstky. posun v dozrievaní oproti teplejším oblastiam nie je až tak výrazný. na druhej strane chápem, keď niekto nie je nadšený tou slivkou, lebo jeho chuťové preferencie sú iné, resp. má iné možnosti na pestovanie chutnejších odrôd.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.81 (?), 17.7.2020 14:36
Děkuji za přáníčko (ale ty poslední Leskory mi chutnají víc). Tak taky náš Herman ve 450 m/m (tak tak jsme bouřce při focení utekli). JG
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.81 (?), 17.7.2020 14:41
A ještě Herman zblízka. JG
|
|
 |