Haroma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 50.172 (?), 9.10.2015 7:47
|
|
|
|
|
|
|
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář (18316) - 236.1 (?), 9.10.2015 14:55
No, věřme, že jde o první úrodu a ta se těžko hodnotí. Právě jsem se vrátil vymrzlý ze zahrady, kde jsem sbíral popadané Eleny, Joja, Presenty, Top 2000, Č. rodny a Těchobuzické. Vzpoměl jsem, jak příjemná byla tato činnost se srpnovým sluníčkem v zádech. Tuším, že nejpozdnější odrůdy nebudou patřit k mým zamilovaným.
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.237 (?), 9.10.2015 16:02
Od októbra nemožme v počasí čakať žiadne plusové teplotné zázraky.Kostkoviny-peckoviny ktoré nedozrejú do konca septembra v našich končinách sú lotéria. Jano
|
|
|
|
|
|
|
host - 248.32 (?), 9.10.2015 18:34
jen se prosím dotazuji jakou by měla mít Haroma plodnost s porovnáním s Hanitou a také jestli je samosprašná, zda plodí i na jednoletém dřevě, jestli v našich podmínkách dozrává pravidelně??
Děkuji za info
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 160.7 (?), 3.11.2015 10:19
Dobrý den vespolek,
chtěl jsem se zeptat, kde lze sehnat Haromu? Krom Limbachu, kde je celkem drahá.
Kamil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 20.5 (?), 6.11.2015 16:30
Dobrý den p. Milane, musím Vám pochválit Vaše stromky švestek, ten zdravý růst a obdivuhodná plodnost. Proto bych potřeboval poradit, jak stromky ošetřujete, čím hnojíte, kdy provádite řez atd... Zajímam se o pěstování už řadu let, a i když stromy pravidelně ošetřuji proti pilatce, co třetí rok hnojím na podzim dráslem a superfosfátem a co tři roky vápním vápencem a na jaře dávam celerit nebo hydrokomplex a taky použivám krystalon jako listové hnojivo, tak takové výsledky nemám. Vím, že je to dáno polohou, kvalitou půdy, ale pokud poradite, byl bych Vám moc vděčný.
S pozdravem Lukáš.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|