No právě, cukru jsem dala stejně jako do domácí, nejsou málo sladká, a pekla asi jen o čtvrt hodky déle. Myslela jsem, že to bude min. dvojnásobná doba, proto bylo překvapení příjemné. Elena
Nedovedu si to logicky vysvětlit, ale letos ma najbolja nejlepší chut za poslední roky a nejvyšší urodu.Přitom slunce bylo málo vody hodně.Ryngle a domací oproti jinym letum vodnate bez vyrazne chuti.Pro sebe si na tuto odrudu poopravuji nazor ješte před měsícem bych ji nejradši přerouboval. Oblast Opavsko 360 mnm
Včera jsem pekla z najbolaji povidlí. Při návrhu na tento "experiment" od mých chlapů se mi do toho moc nechtělo, myslela jsem, že bude moc světlé a k nedopečení. Výsledek mne příjemně překvapil. Na sušení ale opravdu nejsou nebo dělám něco špatně. Elena
Barvu povidel nedělají švestky nýbrž zkaramelizovaný cukr. Dělal jsem jednou povidla z lepotice, Na chuť špatné nebyly, ale potřebovaly tak o polovinu víc cukru a taky déle odpařovat
No právě, cukru jsem dala stejně jako do domácí, nejsou málo sladká, a pekla asi jen o čtvrt hodky déle. Myslela jsem, že to bude min. dvojnásobná doba, proto bylo překvapení příjemné. Elena