Nedovedu si to logicky vysvětlit, ale letos ma najbolja nejlepší chut za poslední roky a nejvyšší urodu.Přitom slunce bylo málo vody hodně.Ryngle a domací oproti jinym letum vodnate bez vyrazne chuti.Pro sebe si na tuto odrudu poopravuji nazor ješte před měsícem bych ji nejradši přerouboval. Oblast Opavsko 360 mnm
Nedovedu si to logicky vysvětlit, ale letos ma najbolja nejlepší chut za poslední roky a nejvyšší urodu.Přitom slunce bylo málo vody hodně.Ryngle a domací oproti jinym letum vodnate bez vyrazne chuti.Pro sebe si na tuto odrudu poopravuji nazor ješte před měsícem bych ji nejradši přerouboval. Oblast Opavsko 360 mnm
Včera jsem pekla z najbolaji povidlí. Při návrhu na tento "experiment" od mých chlapů se mi do toho moc nechtělo, myslela jsem, že bude moc světlé a k nedopečení. Výsledek mne příjemně překvapil. Na sušení ale opravdu nejsou nebo dělám něco špatně. Elena
Barvu povidel nedělají švestky nýbrž zkaramelizovaný cukr. Dělal jsem jednou povidla z lepotice, Na chuť špatné nebyly, ale potřebovaly tak o polovinu víc cukru a taky déle odpařovat
No právě, cukru jsem dala stejně jako do domácí, nejsou málo sladká, a pekla asi jen o čtvrt hodky déle. Myslela jsem, že to bude min. dvojnásobná doba, proto bylo překvapení příjemné. Elena