Aprimira
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 22.159 (?), 31.10.2010 17:41, zobrazeno: 173167x
Zaregistroval jsem v nabidce nekterych zahradnictvi tuto novinku. Jedna se o krizenec merunky a mirabelky. Ma tu s ni nekdo nejake osobni zkusenosti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 143.106 (?), 14.3.2012 21:56
Tak jsem zvědavý, kdo první u nás zjistí, že si nekoupil křížence mirabelky a meruňky, ale pouze novou odrůdu nějaké švestky.Určitě by mne zajímalo, jak chutná. Koupil jsem si ji také a na chuť plodů budu asi nějaký ten rok čekat.Fotky, které jsem našel na jedných NL stránkách se vubec neshodují s fotkami v reklamách.Navíc se prodává u nás uz i pod jinym názvem a to MIracose.Mimochodem je nabízená jako sloupovitá, coz je nemožné a navíc za nehorázný peníz. Já za ní dal necelých 200 Kč, takže bude zajímavé tuto novou Mirabelku pozorovat. Snad bude dobrá do kvasu.Reference jsou na ní dobré, ale praxe ukáže.
|
|
|
|
|
|
|
host - 189.87 (?), 15.3.2012 11:46
Ja som ju už sadil predminulú jeseň (2010), majú ju v Plantex Veselé aj mala jeden kietok minulú jar, ale počas jarných mrazov zmrzol:((, vyzerá, že aj mráz v túto zimu prežila (až do -30), no uvidíme:))
keď budú plody dám vedieť, aj ja som zvedavý
laco
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 189.84 (?), 15.3.2012 11:55
Sadila jsem ji ve stejnou dobu, přežila zimu v pohodě, doufám, že už aspoň pokvete, pak taky napíšu, Jezibaba9.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 43.192 (?), 28.7.2014 17:36
Ja som si tiež objednal plumscot aprimira, narástli mi však obyčajné slivky žltozelenej farby (ako lepotica) vôbec niesu odolné voči šárke a chutia ako divé slivky (drisľačky) niesom s nimi spokojný lebo sa vôbec nezhodujú s popisom v ponuke predávajúceho.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|