Aprimira
|
|
|
|
rosti&slavik - Diamantový Zahrádkář (1017) - 88.38 (?) 9.11.2012 18:23
Připojuji se ke chvále stromku Aprimira obtěžkaného nádherných žlutých plodů pana Fialy.Myslím, že stojí zato, a není na škodu si připomenout tyto krásné plody pozdního léta.Pane Fialo byl by jste tak laskav, a popsal další vývoj, zda se Aprimíra dále vybarvovala, zda jsou plody odolné propadu, monílii,a hlavně jejich chuť.Původně jsem hledal nějaké informace o mirabelce Bellamíra, protože jsem ji měl už dlouho vyhlédnutou, a až letos jsem si ji pořídil, a našel jsem Vaši Aprimiru.Bude třeba založit taky vlákno Bellamíra, a podělit se nejen o chuťové zážitky.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosti&slavik - Diamantový Zahrádkář (1017) - 88.38 (?), 9.11.2012 18:23
Připojuji se ke chvále stromku Aprimira obtěžkaného nádherných žlutých plodů pana Fialy.Myslím, že stojí zato, a není na škodu si připomenout tyto krásné plody pozdního léta.Pane Fialo byl by jste tak laskav, a popsal další vývoj, zda se Aprimíra dále vybarvovala, zda jsou plody odolné propadu, monílii,a hlavně jejich chuť.Původně jsem hledal nějaké informace o mirabelce Bellamíra, protože jsem ji měl už dlouho vyhlédnutou, a až letos jsem si ji pořídil, a našel jsem Vaši Aprimiru.Bude třeba založit taky vlákno Bellamíra, a podělit se nejen o chuťové zážitky.
|
|
|
|
|
|
|
host - 65.67 (?), 7.8.2013 13:20
mám úplne inú skúsenosť. vysadil som 2 stromky, pôvod plantex veselé. Ujatie OK, rast primeraný, plody na druhý rok cca 1 kg, ale primerane veľkosti korunky. CHUt - katastrofa - mdlá, náznak marhule iba pri veľkej predstavivosti, chuť slivky žiadna, konzistencia plodu - polosuchá.sná´´d to bude tým tohtpročným suchom. Uvidím čo na budúci rok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 245.214 (?), 8.8.2013 6:34
Dobrý den! Na obrázcích vypadjí plody Aprimiry velmi pěkně. Zajímalo by mně co plody Aprimiry a hmyz (osy, včely apod.) Zelená rengloda je u nás napadána hodně. Stejná otázka se naskýtá pro Belamiru. Děkuji. S pozdravem, Tom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|