Mravenci, mravenci a zase mravenci
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 175.5 (?), 4.6.2011 20:07
Právě jsem našel další usychající maliník, a uvnitř zduřelého stonku žijí mravenci. Zduřelé jsou i další stonky dosud zelených rostlin, ale u kořenů jsou také mravenci. Prosím o radu, jsou-li mravenci příčinou, nebo jen hospodaří na něčem vážnějším.Hned dostanou výluh z kopřiv, a v pondělí něco koupím, možná ale bude pozdě. Děkuji, m.v.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 214.5 (?), 8.6.2011 19:47
Bude to jinak, v další uschlé rostlině jsem našel housenku. V předešlém případě ji asi sežrali mravenci. Nalézám na internetu... nesytka maliníková, vylámat a zničit postižené rostliny. No nazdar. S pozdravem m.v.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 82.249 (?), 29.6.2013 14:46
Mezi mravenci se objevili i noví, a ti jsou obrovští, černí a mají až 1,5 cm. Letos se nám objevili i na severu Čech, je jich poměrně hodně a nemám z nich dobrý pocit. Ví někdo co je to za mravence??
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.161 (?), 27.5.2011 20:54
ted jsem si vzpomnel.- mravence likviduje vařící voda- svařte si kýbl vařící vody a chstněte to na mravence.. prej se ihned uvaří... nezkoušel jsem to, ale kolega tvrdil, že to funguje nastopro..
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 124.148 (?), 11.6.2011 21:01
lidi butme rádi za mravence v americe jsem vyděl termity a to bylo dost vostrý sežerou i plast.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|