Kočka ničí mou práci

host - 69.156 (?)
26.6.2008 22:27

Ahoj Lucko, čtu vaše příspěvky a jsem z nich úplně nadšená, jaká vy jste zahradnice a zviřecí máma, držím palečky v pěstování a chování všeho z čeho máte radost a na kočíčího škůdce něco vymyslíme, nejhorší škůdce je špatný soused, zdravím Radka :-)

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 181.138 (?), 26.6.2008 8:32
Zdravím Danielo, zůstanu u hýkání, představa jak v plechu a drátu v těhlech vedrech pobíhám po zahradě je vražedná :o).Zvířecí idilka je úžasná, naše kočka bere psi jako sportovní náčiní.Jednoho používá jako boxovací pytel, a vlčáka od sousedů přes plot má na trénování sprintu.Vytočí ho do nepříčetna a pak k němu proleze, oba prosvištěj zahradou na konci se Šklíba procedí plotem lehne na záda a dělá jako by nic.On je na mrtvici a já taky: o))Lucka

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.202 (?), 26.6.2008 9:16

Teda Lucko ještě že si ten můj našel méně nebezpečnou zábavu.Vyhloubil jezírko, teď se u nás začíná vlnit potůček s tůňkama.Ale zas se mi naskýtá bezva pohled když potřebuje vlízt do vody, staví kamenné zídky atd, zmizí v domě a vychází oděn v neoprénech které používají muškaři.Já tomu říkám prostě elasťáky.Opravdu úžasné.A náš kocour, ten to má jak televizi, sedí ne břehu a zamilovaně kouká na rybyčky.

Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu

host - 181.138 (?), 26.6.2008 14:58
Ahojky Micuko, jak já toužím po jezírku!!! Kocour je pašák, ještě chybí fotka muže v neoprénu :o) Pozor jen, aby se kocour nedal na rybaření, a manžel se nestal lovcem kočkovitých šelem.(Pak by se mu hodily výše uvedené rady)L.

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.202 (?), 26.6.2008 19:56

Lucko, jezírko je bezva ,kocour v pohodě, manžel tyto rady potřebovat nebude vždyť i on se takříkajíc podílel na kojení.

Bez názvu
Bez názvu

host - 181.138 (?), 26.6.2008 20:42
Ježiši, to je úúúžasný!! :o)) My takhle letos kojili ježka. Z 80g jsem ho vyžrala snad na dvě kila, prima zážitek, hlavně jeho noční výlety: o).Naši zrzouni jsou taky z části dílem mého muže, kocoura zachránil před deseti lety a kočičku našel letos.Tak to je vlastně spíš zběrač než lovec :o))) L.

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.202 (?), 26.6.2008 21:10

No tak se dívám, že jsme změnily téma a když se v nočních hodinách přidá Daniela s nějakou tou troškou do mlýna tak budeme úplně mimo téma, ale co jsou to taky zvířátka.Ježura se mi tady taky toulá po zahradě jenže není oplocená tak se ukáže sem tam a zas zmizí, škoda mohl by se tady zabydlet..Toho kočičího prcka taky donesl manžel.To bylo veselo měl tak 14dní a tak jsme kojily, prdítko utíraly k veterináři jezdily.obyč mléko -průjem, sušené -zácpa, pak nás zachránila neslaz.Tatra. Ale vyrostl z něj krásný kocour.Ježíš Luci, tak mě napadlo, kdyby to ti naši kluci vědíli co tady o nich píšem!!!

Daniela. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1262) - 204.208 (?), 26.6.2008 22:08

Ahojky Micuko, blíží se půlnoc - přišla moje hodina... Obdivovala jsem Vašeho kocoura. My máme bohužel stále mourovaté, nebo černé kočičky, protože naše kočka kamarádí jen s černými kocoury. Nechápu to, protože sem za ní chodí různí fešáci (bílí, černobílí, zrzaví) ale ona ne - chce jen ty černé. Teď jsme právě v očekávání, už má břicho jako pumlíč a sotva chodí.  Psi zase budou hlídat a budou mít o zábavu postaráno.  Zdravím - Daniela.

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.202 (?), 26.6.2008 22:25

Ale, Danielo vždyť jsou krásné všechny kočky ať jsou zbarvené jakkoliv.Na půdě mám ještě mourka a jednoho černobílého fešáka, ale ti nejsou tak přítulní.Moc se hladit nenechají.Leda tak u krmení, manžel sem tam vezme krmení a jde na půdu se slovy -jdu se pomazlit-pak se vrátí celý smutný - nechtěly.Tak mu říkám, to víš kdo každý den se stará, ten se mazlí a má to!!!

host - 181.138 (?), 26.6.2008 22:18
No mimo téma jsme, ale zdovolením je mi příjemnější plkat o tom kdo koho zachránil, než jak zlikvidovat každýho kdo proleze plotem.Je tady toho dost krtkem počínaje kunou konče, nic moc čtení.Výjímkou jsou vaše příspěvky se stříkacíma pistolema, a syrečkama v krtině takovej boj beru :o).A co píšu manžel ví, manžel ničí mou práci byl jeho nápad: o)) Jo, a tatra jeúžasná, jsem jen sedmiměsíční a tatrou mně odkojili, žádnej sunar.A na ježka taky funguje jen jsem jí ředila feniklovým čajem.Zdravím vás obě L.

host - 69.156 (?), 26.6.2008 22:27

Ahoj Lucko, čtu vaše příspěvky a jsem z nich úplně nadšená, jaká vy jste zahradnice a zviřecí máma, držím palečky v pěstování a chování všeho z čeho máte radost a na kočíčího škůdce něco vymyslíme, nejhorší škůdce je špatný soused, zdravím Radka :-)

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz