Kočka ničí mou práci
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 181.138 (?), 26.6.2008 8:32
Zdravím Danielo, zůstanu u hýkání, představa jak v plechu a drátu v těhlech vedrech pobíhám po zahradě je vražedná :o).Zvířecí idilka je úžasná, naše kočka bere psi jako sportovní náčiní.Jednoho používá jako boxovací pytel, a vlčáka od sousedů přes plot má na trénování sprintu.Vytočí ho do nepříčetna a pak k němu proleze, oba prosvištěj zahradou na konci se Šklíba procedí plotem lehne na záda a dělá jako by nic.On je na mrtvici a já taky: o))Lucka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 181.138 (?), 26.6.2008 14:58
Ahojky Micuko, jak já toužím po jezírku!!! Kocour je pašák, ještě chybí fotka muže v neoprénu :o) Pozor jen, aby se kocour nedal na rybaření, a manžel se nestal lovcem kočkovitých šelem.(Pak by se mu hodily výše uvedené rady)L.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 181.138 (?), 26.6.2008 20:42
Ježiši, to je úúúžasný!! :o)) My takhle letos kojili ježka. Z 80g jsem ho vyžrala snad na dvě kila, prima zážitek, hlavně jeho noční výlety: o).Naši zrzouni jsou taky z části dílem mého muže, kocoura zachránil před deseti lety a kočičku našel letos.Tak to je vlastně spíš zběrač než lovec :o))) L.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 181.138 (?), 26.6.2008 22:18
No mimo téma jsme, ale zdovolením je mi příjemnější plkat o tom kdo koho zachránil, než jak zlikvidovat každýho kdo proleze plotem.Je tady toho dost krtkem počínaje kunou konče, nic moc čtení.Výjímkou jsou vaše příspěvky se stříkacíma pistolema, a syrečkama v krtině takovej boj beru :o).A co píšu manžel ví, manžel ničí mou práci byl jeho nápad: o)) Jo, a tatra jeúžasná, jsem jen sedmiměsíční a tatrou mně odkojili, žádnej sunar.A na ježka taky funguje jen jsem jí ředila feniklovým čajem.Zdravím vás obě L.
|
|
|
|
|
|
|
host - 69.156 (?), 26.6.2008 22:27
Ahoj Lucko, čtu vaše příspěvky a jsem z nich úplně nadšená, jaká vy jste zahradnice a zviřecí máma, držím palečky v pěstování a chování všeho z čeho máte radost a na kočíčího škůdce něco vymyslíme, nejhorší škůdce je špatný soused, zdravím Radka :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|