Vybíráme skleník
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 84.190 (?), 14.2.2019 9:21
První skleník jsem udělal v roce asi 1979.Kamna Club s patronou (ústř. top) 70cm v zemi.Po letech jsme se dopracovali k tomu, že jsme začli sadbu doma a pak jsme ji dali do pařníku, kde topil hnuj.Vše bylo jisté. V roce 2015 jsme si koupili skleník V+P.Je jen na přilepšení a jako koníček.Loni bylo všechno i venku dobré.Skleníky z ukrajiny a od jinud z polykarbonátu? Ty jsem rychle přeběhl.Na to nemám nervy a ani peníze.No ale to je můj problem.Důležité je, abych se nestaral o vichřici a pokaždé se na ten skleník díval s potěšením. To je opak, když vás něco se..
Základ pod skleníkem musí být, to je základ a taky u vzpomínané firmy dostanete na něj návod.Jestli chce někdo stěhovat po pozemku, tak na to je dobrý foliak.
|
|
|
|
|
|
|
Petr z H - Zlatý Zahrádkář (690) - 112.187 (?), 14.2.2019 9:44
Je legrační, když někdo poplivává něco, s čím nemá žádnou zkušenost.
Ono jaksi není fyzicky možné, aby vichřice "vyfoukla" tabuli polykarbonátu dovnitř do skleníku. A ven už vůbec ne, protože zevnitř skleníku vichřice nefouká.
A už mi úplně uniká, proč sem taháte nějakou Ukrajinu, když spoustu skleníků vyrábí tuzemské firmy, a to často totožnou konstrukci ve dvou variantách zasklení - klasické sklo nebo polykarbonát.
|
|
|
|
|
|
|
blahutaj - (2) - 159.30 (?), 14.2.2019 10:04
Prosím o radu. Vím, že jabloň Admirál je vynikající. Na vlákně bylo zmíněno, že se připravuje ještě lepší odrůda (vylepšený Admirál) pod jménem Generál. Mám jít na jistotu do Admirála nebo počkat na Generála? Je Generál už k dostání? Víte někdo něco bližšího o této odrůdě? Děkuji, Honza.
|
|
|
|
|
|
|
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář (18316) - 92.238 (?), 14.2.2019 10:58
Ono jaksi není fyzicky možné, aby vichřice "vyfoukla" tabuli polykarbonátu dovnitř do skleníku. A ven už vůbec ne, protože zevnitř skleníku vichřice nefouká.
Jen jestli jste, pane Petře dával ve fyzice dobrý pozor. Víte, co je to vztlaková síla a na jakém principu létají letadla? Mnoho střech domů ve vichřici ulétlo, přitom uvnitř na půdě ani nefouklo.
|
|
|
|
|
|
|
host - 144.38 (?), 14.2.2019 11:52
Dobrý den pane doktore. Krásně napsáno! Jeden můj syn je kolempíř, takových střech už spravoval opravdu hodně. Stanislaw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|