Také doporučuji skleníky V&P. Mám ho už 15 let a jsem s ním velmi spokojen. Je sice bez zárového zinkování, ale v té době to myslím ještě nenabízeli. Přístup firmy, co si pamatuju, byl velmi dobrý. Milan
Dobrý večer. Přečetl jsem to několikrát a je to proti zdravému selskému rozumu. Skleník a v něm uzavřená hmota musí přeci akumulovat teplo. V noci potom toto teplo vyzařuje - proto jsou přeci skleníky. Zrada může být v čidlech. Prohoďte čidla. Dal bych do skleníku ještě jiný teploměr a porovnával bych naměřené hodnoty. Zdeněk
Je to chyba čidel prostě to čidlo se přehřeje a pak měří špatně, ve skleníky by ani ráno neměla být teplota stejná jako venku, mělo by tam být o něco tepleji.
Také doporučuji skleníky V&P. Mám ho už 15 let a jsem s ním velmi spokojen. Je sice bez zárového zinkování, ale v té době to myslím ještě nenabízeli. Přístup firmy, co si pamatuju, byl velmi dobrý. Milan
Já ho sice mám zatím jen chvíli, takže nemůžu nic moc říkat, leda pochválit tu firmu, že je sympatická.
A když jsem porovnával ceny a parametry s Limes a dalšími, vyšlo mi, že V&P jsou výhodnější.
VM - Bronzový Zahrádkář (83) - 1.194 (?),10.1.2011 20:16
Mám od Korbela a je to precizní práce. Jediné bych mu vytknul a to, že jej přivezl jeden pracovník namontovat. Kdybych nebyl doma tak nevím jak by jej sám přenesl z vozíku do zahrady.
Tak jsem to celé přečetl. Taky jsem řešil jaký skleník. Nakonec jsem se rozhodl pro ECO GROW EC 33 v prodloužené velikosti. Tento skleník je polykarbonátový a veškeré nosné prvky jsou plastové profilové. Je to taková stavebníce. Výrobce jej navrhnul do 700 m.n.m. Bydlím na Šumavě v 750 m.n.m. Ve skleníku je opravdu teplo viz foto. Ředkvičky jsem vyséval 2. 10. a sklízel jsem 17. 11. 2010. Salát zůstává na jarní sklizeň. Proč jem ho koupil? Dá se složit v jedné osobě. Nemusí se ničím natírat , protože není co. Když se v letošní sezoně osvědčí, tak si koupím ještě jeden. Zdeněk
VM - Bronzový Zahrádkář (83) - 1.194 (?),13.1.2011 19:01
Jednou jsem ho viděl v obchodě a líbil se mi, hlavně to, že si velikost mohl upravit k obrazu svému. Nechápu však výrobcem omezení do určité nadmořské výšky. Jaký to má smysl?