zdravím,
od loňska mám skleník, zatím se kolem toho dost učím a je toho dost :) většinou nedám na vaše rady a pak se divím :)
už tam nebudu dávat rajčata, je to nesmysl, stejně vyrostou na zahradě a už nebudu sázet papriky tak blízko sebe jako na záhoně, málo pak plodí :(
stejně jako tam nebudu dávat na pozdním jaře sadbu květáku a spol., to prostě nestačí dozrát než začnou pořádný horka a pak to akorát zabírá místo, láká mšice a stejně pořádně nedozraje...
můj dotaz: včera jsem tam byl to okouknout, trochu připravit půdu, atd... je to nevytápěný skleník kousek u Českého Brodu; je plně zavíratelný, včera tam uvnitř už bylo "docela" teplo
co tam dát teď? aby to stihlo dozrát než přijdou na řadu papriky? ředkvičky to je jasný, ty několikrát za sebou snad i, pak když koupím sadbu salátu, ale ten ještě nemají
co ze semínek teď? a co česnek? podařil by se? kdybych mu nechal klidně i místo přes léto? nebude na něj moc teplo? česneku máme doma velkou spotřebu a na záhonu se nedaří :(tady je nová čistá půda, mohl by...