|
Napojení trvalkového záhonu na habrový plot, 3.8.2016  Dobrý večer dejte si tady do vyhledavače Jaké trvalky nasadit já tam mám fotografie trvalkových záhonu.My máme vzadu tuje a u nich různé traviny, vzadu vysoké vpředu nižší ano mám textilii a štěpku. |
 |
Jaké trvalky pěstovat, 31.7.2016 Je to tak jak to napsala p.Lída.Ty co vyjmenovala mám všechny. |
 |
|
 |
Jaké trvalky pěstovat, 31.7.2016 Teď se dívám, že jsem dala dvě stejné fotografie tak omlouvám se.
|
 |
Jaké trvalky pěstovat, 31.7.2016  Můj trvalkový záhon, sluníčko celý den. Tady máte všehochuť. |
 |
Záměna postřiku, 23.7.2016 Dobrý večer, potřebovala bych radu, syn omylem zaměnil postřik na mandelinku a brambory postříkal Randoupem brambory už po dvou dnech začínají usychat chtěla bych se zeptat zda je máme vykopat a mohou se konzumovat nebo je máme vyhodit?Děkuji. |
 |
Kroucení natě cibule, 26.6.2016  Tak já se taky přidám poslechla jsem radu p.Lídy protože už několik let po sobě byla cibule pokroucená cibuli jsem sadila 10.května a ničím nezakryla a dnes vypadá takhle takovou cibuli jsem neměla už dlouho. |
 |
Sázení nakladaček, 20.5.2016 Dnes jsem sázela taky vytáhnuté a dala je hlouběji a ještě jsem je přihrnula takže jim jen vykukují lístky.
|
 |
Po čem nové jahody, 19.5.2016 Já dávám, po cibuli nebo česneku, taky po raných bramborách jak sklidím zaryju hnůj nechám sednout a sázím až v půli nebo koncem září to už není takové horko, pokud sadbu beru svoji nebo dostanu tak dávám 2 rostlinky když koupím tak jen jednu jsou už... celý příspěvek > |
 |
Rhododenron nevykvete, 17.5.2016 Tak-že mráz, děkuji zkusím příští rok zakrýt. |
 |
Rhododenron nevykvete, 17.5.2016  Také bych potřebovala radu rhododenron nasadí poupata a ty pak začnou zasychat, neuschou všechny třeba tři se rozvinou, co to může být nemoc, sucho, slunce?Prosím o radu. |
 |
|
 |
Prosím o identifikaci, 14.3.2016  Dobrý den, já si myslím, že je to ladoník nebo ladoňka.Hyacintovec vypadá jinak. |
 |
Dýně Muškátová, 13.3.2016 Je, předpěstovávám až druhé půlce dubna po zmrlých sázím ven na stanoviště. |
 |
Zasazení okrasné travy, 11.3.2016  Určitě bych je nechala ještě v květináči, já přesazuji traviny v dubnu až jsou narašené, myslím, že do dubna v květináči vydrží, ale dala bych je ven.Tady jsou moje. |
 |
Název rostlinky, 9.3.2016  Je to voděnka taky se jí říká balsamína nebo také netýkavka.Má plný květ ten máte Vy nebo prázdný.Dá se přezimovat jako muškát, ale mě se to povedlo jen jednou.Vždy si koupím nové rostlinky. |
 |
Trvalka, 10.5.2015 Zdravím, p.Konvalinko já ho kdysi měla, ale vymrzl mě. |
 |