Změny ve fóru ++++

host - 41.254 (?)
22.7.2023 23:37

To je jedno jak kam chodíte, zatím to nefunguje úplně správně. 

Na stránce "zahrada.cz" se mi to mezi novými příspěvky nezobrazi.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 41.254 (?), 22.7.2023 23:37

To je jedno jak kam chodíte, zatím to nefunguje úplně správně. 

Na stránce "zahrada.cz" se mi to mezi novými příspěvky nezobrazi.

host - 60.149 (?), 23.7.2023 11:41

S laskavým dovolením všech čtenářů zde na tomto fóru napíši něco o tom, jak já vidím situaci s tím, že některé fumkce nefungují tak jak by měly. Asi tak před šedesáti lety jsme se ve škole celý jeden semestr učili programovat v jazyce Algol Genius (těm mladším už to asi           nic neříká). Abychom dostali klasifikovaný zápočet, tak jsme museli napsat program na zadané jednoduché téma. Nevím, jak dlouho mně to trvalo, ale pamatuji si, že když to naše vyučující nechala projet počítačem (byl to jediný počítač v Brně od firmy SAAB) a ten vypsal všechny chyby, tak jsem byl hodně překvapený-myslel jsem si že jsem lepší. Nikdy potom jsem už ne-programoval. Myslím si, že vytvářet nějaký tlak na redakci je zbytečný. Vlastně ani nevíme, jestli mají člověka, který by doprogramoval ty části, které byly z programu odstraněny.
Mám také určitý přehled jak to je dnes s programováním. Můj syn momentálně přešel do jedné pražské firmy, kde má plat 70 tis. Kč za měsíc + pohyblivé odměny. Ale firma jeho práci pro-dá za čtyř nebo pětinásobek tj. cca 400 tis. Kč, což za jeden pracovní den dělá cca 20 tis. Mys-lím si, že najat si programátora nebo nedej bože firmu je pro provozovatele neúnosné. Proto jsem tolerantní k tomu, že se nedaří ihned všechno vyřešit. I přes určité nedostatky se mně tady líbí.

Vkadimír

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1709) - 165.146 (?), 23.7.2023 13:21

Od čtvrtka do včerejšího odpoledne jsem byl na zahradě a věnoval se mým svěřencům, spíše záchrana o přežití pro velké sucho.Zde se odehrávala nebyčejně emotivní výměna názorů.Bylo to hustý ale vyčistil se částečně vzduch.Oni ale nepřestanou.Stále hledají nepřítele a když není tak si ho vymyslí.

Pane Vladimíre chci reagovat.Nejsem žádný odborník na programování ale všímám si.V zaměstnání jsem měl kolegu a na jiné lokalitě ještě jednoho a měly za úkol nový program pro statistiku jistých dat.Vlastní realizace byla svěřena profesionální firmě.Kolegové dodávali firmě data ale hlavně konzultovali jaké funkce musí ovládat pro potřebu firmy.Proč to vlastně říkám, po doladění byla vytvořena pracovní verze a po vychytání much byla teprve odstavena používaná verze a nahrazena novou.Souhlasím není to hrk na kravu a už je tele.Proto mě zaráží proč bylo necitlivě zasáhnuto do stávající a fungující verze pokud není odzkoušená verze nová.Proč?

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

host - 60.149 (?), 23.7.2023 15:08

Nevím jestli se připravuje nová verze, ani netuším o jakých zásazích mluvíte. Jen jsem chtěl naznačit, že tlačit na redakci aby rychle udělala nějaké změny je kontraproduktivní.

Vladimír

host - 60.149 (?), 24.7.2023 11:07

Petr z Pardubic (9464) - 70.240 (?)
23.7.2023 21:11

host - 224.47 (?)
23.7.2023 16:41

Paľo. (1739) - 224.47 (?)
17.4.2012 18:12

Petře, jestli se nemýlím, tak jsi slíbil, že napíšeš nějaký článek. Předpokládal jsem, že bys psal třeba o meruňkách nebo broskvích. Zatím nic. Rozmyslel sis to? Stejně by mně zajímaly tvé zkušenosti o čemž jsem už psal před třemi roky v tom Zahrada. online. Jsi pro mne jednička, máš krásné fotky a víš o všem co se v české kotlině šustne. Potěšil bys mne.
           Vladimír

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 24.7.2023 11:59

Nevím, jestli je 224.47 Paľo. Podle těch čísel se to nepozná, i když se shodují. Každopádně pan 224.47 odpověděl již pod jiným číslem, jak jsem si všiml. Abych pravdu řekl, tak už se začínám ztrácet v tom, co je provokace a co píše například skutečný Vladimír. Co se týče článku, tak si na nic nevzpomínám, a nic se psát nechystám. Pouze fotky a postřehy z letošní sezóny u jednotlivých odrůd jako vždy. 

host - 60.149 (?), 24.7.2023 12:28

Škoda. Stejně se to asi rozroste. Všiml jsem si, že přidal článek i bred-ik, z toho druhého fóra.Potěšil mne.  Opravdu skvělý článek o hroznovém víně.. Budu mu muset poděkovat.

Vladimír

Admin - (14) - 131.99 (?), 25.7.2023 10:07

Vážení uživatelé,

chtěli bychom vás však upozornit na důležitý aspekt, kterým je zachování slušného chování a vzájemného respektu. Chceme, aby zde každý mohl svobodně vyjádřit své myšlenky a názory, aniž by se bál napadení nebo urážlivých komentářů. Proto žádáme všechny členy, aby si dali pozor na způsob svého vyjadřování a snažili se vyvarovat jakýchkoli urážek či nevhodných poznámek.

Vaše příspěvky jsou cenné a přinášejí hodnotu celému fóru. Chceme podporovat konstruktivní diskuzi, kde se navzájem respektujeme a inspirujeme. Nicméně, pokud narazíme na komentáře, které urážejí ostatní členy nebo narušují pozitivní atmosféru, budeme nuceni takové příspěvky smazat.

Přestože nemáme v úmyslu zavádět cenzuru, musíme dbát na to, aby zde vládla ohleduplnost a vzájemná tolerance. Věříme, že jsme dostatečně zodpovědnou a zralou komunitou, která dokáže udržet toto místo příjemným pro všechny.

Děkujeme za vaši spolupráci a za to, že společně vytváříme přátelské a inspirativní fórum pro všechny členy.

S přáním hezkého dne,

tým Zahrada.cz.

host - 36.231 (?), 25.7.2023 11:12

Už to zase začíná... Podle mne nebylo špatné, když tu bylo jedno vlákno, kde si každý mohl napsat (téměř) co chtěl. 

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 25.7.2023 11:30

Je třeba si uvědomit, že problémy tady způsobuje jeden provokatér, a pokud se všichni soustředí na tohoto provokatéra, bude po problémech. Situace ovšem využívají lidé, kteří si tímto způsobem chtějí vyřizovat účty s jinými. Povzbuzovat "skřeta" slovy "trefa" jako odpověď na jeho hanlivý příspěvek vůči jinému uživateli, není rozhodně řešením, pane Waltře. Mějte na paměti, že se do jeho hledáčku můžete dostat příště i vy.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa19:12
Kolikovaci pripravek18:23
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz