Změny ve fóru +++

host - 60.149 (?)
15.7.2023 18:54

Rád bych si od Vás něco přečetl. Jaké jméno používáte na tom truc fóru jak tomu říkáte. Jinak pro mne není smysluplné diskutovat s někým, kdo se bojí uvést své jméno. Pokud jde o pana Waltera, tak jeho příspěvky čtu na obou fórech a nemám s tím žádný problém.

Vladimír

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 28.7.2023 14:07

A kdo je ten vedoucí a kdo koho sestřeluje? A kdo jste vy?

host - 60.149 (?), 15.7.2023 17:34

Ano, toto fórum mně vyhovuje a proto tady jsem. Nechápu Vás, proč se zde angažujete, když Vám toto fórum nevyhovuje. Tím "My" myslíte účastníky toho druhého fóra? S tím "přidal jsem obrázek lidi" to je tedy trapas. Já jsem napsal: (přidal jsem obrázek Ildi) a pokud Vám to nic neříká, tak Ildi je rajče. smiley

Vladimír

host - 234.68 (?), 15.7.2023 18:01
Pan Walter má úplnou pravdu a to co napsal jednoznačně platí, i když se vám to nelíbí - je hanbou, že tady máte ten politováníhodný chaos s vkládáním obrázků. To je ten skutečný trapas. Tomu, že vy jste "spokojen", nevěříte snad ani vy sám. Vaše nervozita svêdčí o opaku. Uspokojit se s tímto levelem vám ani nikomu dalšímu samozřejmě nikdo nebrání.

host - 60.149 (?), 15.7.2023 18:54

Rád bych si od Vás něco přečetl. Jaké jméno používáte na tom truc fóru jak tomu říkáte. Jinak pro mne není smysluplné diskutovat s někým, kdo se bojí uvést své jméno. Pokud jde o pana Waltera, tak jeho příspěvky čtu na obou fórech a nemám s tím žádný problém.

Vladimír

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3299) - 60.149 (?), 16.7.2023 8:00

Včera v noci přidal ve vlákně Zahrada.cz na tom druhém fóru Neregistrovaný toto vysvětlení: "Je velký rozdíl mezi tím udělat si nové phpBB fórum na "čisté louce" a začleněním existujícího fóra na zahrada.cz do phpBB, které je naprogramované jinak, data v databázi jsou jinak ukládané atd."  Pro ty, kteří by tomu nerozuměli, tak největší problém je s databází, která má statisíce příspěvků (to je to nejcenější), které by se mohly nenávratně ztratit. Nejsem žádný IT, ale myslím si, že provozovatel se snaží řešit problémy, které se vkládáním příspěvků máme a doufám také, že členové toho druhého fóra se přestanou nad Zahrada.cz pošklebovat a rýpat.

Vladimír

host - 168.103 (?), 16.7.2023 8:39

ten, kdo pozorně sleduje diskuze, si nemůže nevšimnout, že to rýpání je oboustranné, takže vaše očekávání by měli vyslyšet i někteří zdejší diskutéři. Pak by snad mohl zavládnout mír. Walter

host - 60.149 (?), 16.7.2023 9:13

Jen bych chtěl vědět, co říkáte na tento příspěvek.

"Pan Walter má úplnou pravdu a to co napsal jednoznačně platí, i když se vám to nelíbí - je hanbou, že tady máte ten politováníhodný chaos s vkládáním obrázků. To je ten skutečný trapas. Tomu, že vy jste "spokojen", nevěříte snad ani vy sám. Vaše nervozita svêdčí o opaku. Uspokojit se s tímto levelem vám ani nikomu dalšímu samozřejmě nikdo nebrání."

To je v pořádku? O čem tady mluvíte? Existuje snad nějaká válka mezi těmito dvěma fóry? Nějak jsem si nevšiml. Že jsou nějaké spory mezi bývalými přáteli, to je možné, ale že by někdo trolil na Zahrada.com? Pravidelně čtu jejich pískoviště a nic takového jsem tam nečetl.

Vladimír

host - 53.180 (?), 16.7.2023 9:23

1. Převést databázi na jiný formát je jedna z nejtriviálnějších záležitostí, zeptejte se kohokoli, kdo do toho trochu vidí.

2. O čem to mluvíte? Ten příspěvek ani slovíčkem nezmínil jiné fórum, mluvil pouze o trapasu s neschopností opravit prkotinu typu vkládání příspěvků s obrázky. A vy tu reagujete jakousi "válkou mezi dvěma fóry"? Proč něco takového píšete, netrolíte náhodou tak trochu vy?

host - 60.149 (?), 16.7.2023 12:30

Já jsem jen s tou válkou reagoval na příspěvek: "Pak by snad mohl zavládnout mír. Walter", Když není mír, tak je logicky válka.

Jinak tu bohulibou snahu příchozích z jiného fóra jak by toto fórum mělo vypadat nepovažuji za upřímnou. Možná by bylo lepší, kdyby se tato diskuze přenesla jinam.

Vladimír

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1939) - 168.103 (?), 16.7.2023 13:05

ale teď k věci: Pan bohous se svým příspěvkem s fotkou zřejmě neví, proč se mu jeho příspěvek nezobrazil mezi novými příspěvky. Zkusil byste mu, pane Vladimíre, poradit, jak má postupovat dál? Walter

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Kolikovaci pripravek18:23
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz