Psaní článků pro Zahrada.cz

host - 81.144 (?)
19.5.2023 21:05
Držím palce pane Vladimíre, dejte vědět až vám to otisknou! Biegler
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 18.5.2023 11:11

Dobrý den. Chtěl bych touto cestou požádat, aby se příspěvky s fotkami zobrazovaly v hlavním přehledu nejlépe hned po vložení takového příspěvku s fotkami. Někdy se zobrazí až dodatečně, ale většinou vůbec. Jistě by to uvítalo více pisatelů. Děkuji

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1939) - 168.103 (?), 18.5.2023 11:50

Ano. Chtěl bych požádat o totéž. Aby si čtenáři mohli prohlédnout i nové fotografie přispěvatelů. Dříve, před lety, to takto bez problémů fungovalo. Pak někdy v dubnu loňského roku došlo ke změně a od té doby se příspěvky s fotografiemi objevovaly v diskuzi s podstatným zpožděním, pak se dokonce příspěvky s fotografiemi přestaly zobrazovat mezi novými příspěvky a čtenáři mnohdy o nich ani netušili. Předem děkuji.

host - 60.187 (?), 18.5.2023 12:01

Zajímá mne, jestli je možno tomto formátu vkládat obrázky přímo do textu nebo je možno je přidat až na konci textu, jak je tomu v diskuzním fóru.

Vladimír

host - 30.74 (?), 18.5.2023 12:28

Tak už je vám zřejmě jasno (podle IP adresy), že Majda63 a Petr (tým Zaharada.cz) je tatáž osoba, jak jste hned kontrovali, že určitě ne. wink

Ale v pořádku, děkuji, že na to Petr reagoval a uvedl už férovým způsobem.

Souhlasím, že kdyby se tu nějaké tématické blogy objevily, že by to rozhodně nebylo na škodu, naopak by to mohlo přispět k přehlednosti. Jen moc nemám představu, jakou má majitel představu, jak by to vlastně fungovalo - zda by si jeden člověk vedl blog/monolog/popis svých postupů, a mohlo by tak dojít k prezentaci mylných dedukcí a zavádění čtenářů (tady bych se bál, že by to bylo ke škodě laikům při případné inspiraci), nebo by u každého blogu byla možnost pro ostatní diskuze a reakce na záležitosti, které by v prezentaci neseděly? Pak by se to ale zase příliš nelišilo od stávajícího způsobu diskuze.

host - 81.144 (?), 18.5.2023 13:09
Pan 30.79, máte přehled, mě to kontrolovat nenapadlo. Ale vím, že zde redakce reagovala na nápad tuším pana Waltra a to byla IP. jiná, protože pod tou aktuální to není k dohledání...

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2879) - 208.138 (?), 18.5.2023 19:36

Protože už mám svůj "jako blog" za sebou, dovolím si tvrdit, že blog, do kterého by nemohli ostatní zasahovat, by neplnil svou funkci. Hodně jsem těžil z komentářů i nápadů ostatních.

Blog, vedený férově, tedy popisující postupy a nápady a jejich reálné výsledky, má tu výhodu, že varuje ostatní před chybami. A naopak, ostatní mohou varovat autora. Ale forma blogu by rozhodně byla odlišná od současné formy: té totiž chybí kontinuita popisu postupů a výsledků. Velice často se prostě nedozvíme, jak ten či onen problém po aplikaci učitého postupu, ať už vlastního či doporučeného, dopadl.

Milan HP

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3299) - 63.27 (?), 19.5.2023 7:59

I když zatím nevím jak to s těmi obrázky bude, tak se zítra přihlásím a zkusím něco krátkého napsat. Uvidím jak to bude průchodné.

Vladimír

host - 81.144 (?), 19.5.2023 21:05
Držím palce pane Vladimíre, dejte vědět až vám to otisknou! Biegler

host - 60.23 (?), 20.5.2023 13:55

Zatím jsem se jen zaregistroval Čwekám, co bude dál.

Vladimír

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1939) - 168.103 (?), 20.5.2023 14:21

noo, já jsem o tom taky uvažoval, ale taky čekám, co bude dám. Možná si to vykládám špatně, nevím, zkuste mě opravit, pokud se mýlím, ale mám pocit, že my, co tu vystupujeme už nějakou dobu pod konkrétním nickem, v podstatě taky píšeme nějaký svůj blog. Taky tu píšeme o svých poznatcích, zkušenostech, nápadech, vkládáme sem svoje fotky ze zahrádky, snažíme se poradit méně zkušeným a máme i nějakou svou dohledatelnou historii. Musím se přiznat, že mám opravdu dobrý pocit, když mohu někomu méně zkušenému poradit a on se tou radou pak ku prospěchu věci řídí. A tak mi pořád není jasné, co vlastně těmi novými blogy provozovatel sleduje. Walter

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz