Oblou z Lidlu si koupila moje známá po 2 let jej bude vyhazovat je ohnutý na všechny strany.My máme oblouk železný růže na něm přezimovaly naopak na dřevěné opoře to vypadá, že zmrzly.Chtěla bych ještě vědět když to dřevo je hnědé až černé jsou zmrzlé?Když nehtem do stvolu škrábnu tak je zelené, určitě je ještě vyhazovat nebudu, ale počkám.Jsou to pnoucí růže růžová, žlutá,oranžová.M.
Děkuji Vám za pochvalu mám ještě nějaké obrázky v sekci pochlubte se bakonovými kytičkami a pochlubte se svojí zahrádkou tak se můžete podívat.Aco se týká růží tak jaké odrůdy to jsou to nevím já je dostala byly 50cm vysoké a teď jsou staré 5let.V létě když zalévám kytičky, které hnojím kristalonem tak je zaliji, na podzim k nim dávám dobře proleželý kravský hnůj, který na jaře zapravím do půdy.Ale jak jsem již psala tak asi o ně letos přijdu a je mi ztoho smutno.Nikdy jsem je na zimu nezakrývala a vždy přežily, ale letos bylo u nás až -24°c tak asi zmrzly.M.
Ahoj - nebude to tak zlé. růže mají schopnost obrazit a i když se zdá, že jsou zmrzlé, nemusí to být pravda. na prostřední fotce je Westrland, růžové nevím. s pozdravem K.