Růže a sníh

Marie12 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (429) - 143.253 (?)
3.3.2010 20:42

Děkuji Vám za pochvalu mám ještě nějaké obrázky v sekci pochlubte se bakonovými kytičkami a pochlubte se svojí zahrádkou tak se můžete podívat.Aco se týká růží tak jaké odrůdy to jsou to nevím já je dostala byly 50cm vysoké a teď jsou staré 5let.V létě když zalévám kytičky, které hnojím kristalonem tak je zaliji, na podzim k nim dávám dobře proleželý kravský hnůj, který na jaře zapravím do půdy.Ale jak jsem již psala tak asi o ně letos přijdu a je mi ztoho smutno.Nikdy jsem je na zimu nezakrývala a vždy přežily, ale letos bylo u nás až -24°c tak asi zmrzly.M.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Hana R. - (46) - 74.173 (?), 3.3.2010 9:31

Hani-no ještě mají čas, mě sníh polámala Leonarda da vinchi a lopink.doufám, že budou o, k,

Dotaz? jaké máte oblouky k pnoucím růžím? já chtěla železné, ale prý na nich růže může v zimě vymrznout,

Marie12 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (429) - 143.253 (?), 3.3.2010 9:49

Oblou z Lidlu si koupila moje známá po 2 let jej bude vyhazovat je ohnutý na všechny strany.My máme oblouk železný růže na něm přezimovaly naopak na dřevěné opoře to vypadá, že zmrzly.Chtěla bych ještě vědět když to dřevo je hnědé až černé jsou zmrzlé?Když nehtem do stvolu škrábnu tak je zelené, určitě je ještě vyhazovat nebudu, ale počkám.Jsou to pnoucí růže růžová, žlutá,oranžová.M.

Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu

Hana R. - (46) - 64.68 (?), 3.3.2010 18:33

Marie-vy to máte nádherný dům,,zahrada,,,až mi srdíčko poposkočilo mohu se zeptat co máte za odrůdy, kde zakoupené a čím je přihnojujete?

Díky za info k oblouku Lidl, alespoň  to nemusím zkoušet.

H.

Marie12 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (429) - 143.253 (?), 3.3.2010 20:42

Děkuji Vám za pochvalu mám ještě nějaké obrázky v sekci pochlubte se bakonovými kytičkami a pochlubte se svojí zahrádkou tak se můžete podívat.Aco se týká růží tak jaké odrůdy to jsou to nevím já je dostala byly 50cm vysoké a teď jsou staré 5let.V létě když zalévám kytičky, které hnojím kristalonem tak je zaliji, na podzim k nim dávám dobře proleželý kravský hnůj, který na jaře zapravím do půdy.Ale jak jsem již psala tak asi o ně letos přijdu a je mi ztoho smutno.Nikdy jsem je na zimu nezakrývala a vždy přežily, ale letos bylo u nás až -24°c tak asi zmrzly.M.

host - 230.129 (?), 4.3.2010 6:43

Ahoj - nebude to tak zlé. růže mají schopnost obrazit a   i když se zdá, že jsou zmrzlé, nemusí to být pravda. na prostřední fotce je Westrland, růžové nevím.  s pozdravem   K.

Marie12 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (429) - 143.253 (?), 4.3.2010 9:01

Děkuji trochu jste mě potěšil(a).Hned si píšu odrůdu té oranžové.M.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz