Dobrýden zdravím všechny zasvěcené co už mají zkušenosti s výrobou domácího vína a prosil bych o radu.
Letos sem z lesíka sesbíral maliny, ostružiny, a dostal ze zehrádky červ. ribíz, vše sem oddělil od nečistot, dal do demižonu, přidal cukr, vodu vše zhruba ve správném poměru, zadělal bublátkem v korku a zalil voskem a dal ven do šopy kvasit.To bylo asi před 8 týdny.Před 2 týdny jsem víno stočil, dochutil (většinou sem dochucoval druhým vínem např ostružinové malinama ale někde sem přidal i cukr.Opět vše zadělal a dal znovu kvasit ale už doma.cca po 2 tydnech se mi ale u některého vína na povrchu začali vytvářet takové šedivé velké bubliny a šedivý povlak.
Tak se chci zeptat co se stím děje, jestli se to nekazí a tak.
Děkuji David.