Sneženky krásné..., musím se jít podívat, jestli už rostou ty moje, ale ještě jsou pod sněhem. Dnes jsem obhlížela narcisky, jsou zasazené nad žumpou, tak je jim teplo , už vykukují. Paní Žaneto, chválím nejen Váš nápad, že jste zřidila toto téma, ale to, že jste nám napověděla, že máme nasadit cibuli, to bylo fakt skvelé. Já ji nestačím sklízet, i když jsme čtyřčlenná rodina s velkými dětmi a vařím každý den!!! Super. Dneska jsem další cibule zasadila do ještě většího květináče. Jakmile ji uřežu, skoro před očima zase naroste. Fotka s cibulí ve vodě je dobrá a pěkná, mně rostou dobře i hned v zemi. Tak ve skleničce se mají na jaře pěstovat cibuloviny, mrzí mě, že jsem si nenachystala na podzim hyacinty, mám jich v záhoně mnoho, třeba půjdu vyrýpnout!!! Jo jo, a když se podaří, tak vyfotím za nějaký ten čásek. mějte se všichni dobře!!! D
Půl hoďky a už jsem tady zas. Paní Žaneto, tak jste mě inspirovala přes cibuli kuchyňskou a šla jsem výrývat. Půda na rýč není zmrzlá !!! To jste věděli nebo nee? Sněženky jsem nestihla okouknout, protože se na mě díval divně soused, když mě viděl s rycími vidlemi, co si asi tak myslel? Že jsem tak pilná nebo že jsem se už docela zbláznila. Takže, pro maminky a manželky by se mohl hodit tenhle dárek, chtělo by to vychytat, hezčí sklenice, na spodek třeba koupit takové to vlákno třeba v nějaké barvě, dolů třeba oblázky, ty mám, sklenice lépe vyleštit a je to ! ještě nevíme, za jak dlouho to rozkvete. D.