Příspěvky uživatele - Bohuna

Keře k plotu, 19.9.2008
Existuje, prosím vás nějaký keř kolem 2 m výšky s červenými listy, kromě dřišťálu? Díky.
Počasí a letničky, 18.9.2008
Já nechávám letničky venku. Ke zdi nebo do chaty dávám ty co pak putují do sklepa (oleandr, fuchsie, kopretiny...). Doufejme, že bude ještě drobek babího léta a ony nás ještě svými krásnými květy potěší. Zima bude pro nás moc dlouhá, tak si to... celý příspěvek >
rajčata a počasí, 17.9.2008
Chci se zeptat zkušenějších. Zda máte ještě venku rajčata nebo jste je již otrhaly? Ta zima, sluníčko žádné a teď mají být i mrazíky. Nevím jestli rajčata venku ještě něco udělají. Máte je již v teploučku doma? Díky
Co je to za kytičku?, 16.9.2008
Díky za informaci. Už po sestře nebudu chtít semínka, tento plevel sice nemám, ale člověk přeci jenom nemusí mít vše.
Co je to za kytičku?, 15.9.2008 Obsahuje fotku
Sestra mi včera ukazovala kytku, která ji vyrostla na místě kde měla několik let lino. V knize jsem ji nenašla. Bohužel jsem si neutrhla ani lístek. Kvítek mi cestou domů zvadnul. Drobek ji popíšu: vysoká nyní asi 70 cm nepatrně... celý příspěvek >
Keře k plotu, 15.9.2008
Mockrát díky. Ty vaše rady ohledně vyššího stromu a rozdílu mezi opadavými a neopadavými keři mě vůbec nenapadly. Pro upřesnění. Ten plot je z boku a za chatou. Jedna strana je k východu a druhá na jih. Na zahradě mám jabloňe, meruňku, broskev a... celý příspěvek >
Keře k plotu, 12.9.2008
Děkuji moc za radu. Já bych z toho udělala pěkný guláš. Jestli vás mohu ještě poprosit, jak daleko od sebe mám ty keře sázet. Nechci to stříhat, chtěla bych, aby to vypadalo přirozeně. Ty tisy mě vůbec nenapadly, myslela jsem na nějakou nižší... celý příspěvek >
Keře k plotu, 11.9.2008
K plotu u cesty (asi 15 m) a k sousedům (20 m) bych chtěla dát nějaké volně rostoucí kěře. Líbilo by se mi zkombinovat listnáče i barevné s jehličnany. Nevím jestli by to nebylo moc okaté a divoké. Nebo to mám rozdělit a na jednu stranu dát... celý příspěvek >
Jak se jmenuje?, 3.9.2008
Myslím, že je to pryžec, ale nejsem si jistá latinský název neznám. Je to letnička. Na druhém obrázku máte na vrcholku semena. Ty se po dozrání otevřou a rozletí se do okolí. Jestli je chcete mít i příští rok tak si ty semínka z vrcholku otrhejte a... celý příspěvek >
Jak je to s růžemi?, 3.9.2008
Nejsem odborník na růže, ale sdělím vám svoji zkušenost. Dostala jsem vícekrát růžičky, ale doma v teple mi nikdy nevydžely. Odkvetly a začaly opadávat lístky a někdy i poupata všechny nevykvetly. Tak jsem je dala ven a když odkvetly tak jsem je... celý příspěvek >
Jaký je to brouk?, 14.8.2008
Pane Vysloužile, mockrát děkuji za vaši bleskovou a uspokojivou odpověď. My začátečníci to nemáme jednoduché s těmi všemi záhadami ohledně zahradničení. Něco nám vykvete něco zajde než na to přijdeme, nebo nám poradíte. Jsem moc ráda, že toto forum... celý příspěvek >
Jaký je to brouk?, 14.8.2008 Obsahuje fotku
Poraďte mi prosím zda je užitečný nebo škodlivý. Včera ráno jsem našla dva na kmenu jabloňe a jednoho u chaty. V knihách se mu žádný nepodobá. Je jich tam plno, ale skoro žádného nepopisují jak vypadá.Je tmavěhnědý až černý, úzká křídla,... celý příspěvek >
Co mu chybí? Choroba, nebo škůdce?, 30.7.2008
Podívejte se do minulých příspěvků. Je to pod názvem skvrny na listech jabloní. Tam to máte od našich odborníků podrobně popsáno a vysvětleno. Já mám také jabloň s mozaikou a musím říct, že měl pan Vysloužil pravdu. Je to opravdu asi jen kosmetická... celý příspěvek >
poraďte, co je to za plevel, 11.7.2008
Podívejte se do rubriky zahradní trávníky. Příspěvek tráva v trávníku. Myslím, že je to stejné jenom to máte drobek víc vyrostlé. Měla by to být ježatka, ale nejsem si jistá. Hlavně nenechat vysemenit. Já ji mám také, ale jakmile ji někde objevím... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci?, 27.6.2008
Když už jste do toho zamotali i jiné zvířátka, tak já přispěji také s troškou do mlýna. Na chatě suším starý chléb vozím ho rodičům a od nich zase slepičák. Suším to v krabici pod přístřeškem. Viděla jsem na tom ozobávat sýkorky a vrabčáci. Bylo mi... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika