Příspěvky uživatele - walter.

Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025
Pane 214.246, při případném promrzání země by nutně muselo dojít k deformaci pásoviny spojující plotové dílce a vytržení šroubů vlivem nadzvedávání dílců. No a pásovina zdeformovaná není. Je ale možné, že u mě na zahradě přes zimu půda nepromrzne do... celý příspěvek >
moc pěkně Vám to narostlo.🙂 Walter
Máte to nádherně vyrovnané, radost pohledět, pane Peb👍
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025 Obsahuje fotku
Takže základy mám z betonových plotovek výška 30cm, tloušťka 7cm, k nim je skleník přišroubovaný na hmoždinky. Konstrukce pozink. plech, okna helios, rozměr 2,5x4m, jak napadne 10cm sněhu, jdu ho preventivně ze střechy skleníku stáhnout. Po 20 letech... celý příspěvek >
Musím dát za pravdu panu PP. Ty nejdůležitější a roky osvědčené rady najdete v literatuře nebo v googlu. Přirozeně můžeme tady o sklenících taky diskutovat, nevím ale, zda se dobereme nějakých smysluplných závěrů. Každý od skleníku očekává něco... celý příspěvek >
zrovna jsem to ukázal mé paní, jak krásně píšete, pane SPCH. Jinak aby nebylo pochyb, skleníky, v kterých pěstuji, jsou nevytápěné. Walter
Krásné verše, pane SPCH.🙂
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025
Milane, máš pravdu, neměl jsem uveřejňovat to datum nafocení 10.4., protože opravdu všechny ty sazeničky v kelímcích šly do skleníků. To byla chyba. Na druhé straně ale na prostředním snímku vpravo jsou sazeničky paprik tak malé, že by ani za měsíc... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 21.1.2025 Obsahuje fotku
Souhlasím se zkušeným panem PP, ředkvičky v skleníku nejdou. A také má pravdu, že třeba u něj na vysočině se začíná později, než u mě ve městě, i když jsem ve 400mnm. Takže musíte si to všechno vyzkoušet. Taky je velký rozdíl v pěstování, pokud máte... celý příspěvek >
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025 Obsahuje fotku
Každý máme jiné podmínky pěstování a každý nakonec najdeme tu správnou cestu, která nám vyhovuje. Tak, aby se nespotřebovalo moc substrátu, aby se dostatek kelímků dostal na to správné místo, kde je dostatek tepla a světla, aby ta práce byla radost a... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 18.1.2025
A co zkusit, Milane, koupit v supermarketu špičaté zelí? Nebylo by jemnější, než ty kruhárenské hlávky? Jinak já šetřím a tak ještě jednu a půl hlávky Murdoca mám. 
Borůvka na balkoně již raší a kvete, 18.1.2025
To je reakce na mnohem vyšší teploty na balkónu, než v přízemní vrstvě. Pokud nezměníte místo pěstování, bude vám kvést brzy i další roky. Na druhé straně před případnými mrazy můžete borůvku lépe ochránit například bednou z polystyrenu.
Rajčata 2025, 18.1.2025 Obsahuje fotku
Máte želvy suchozemské nebo vodní? My máme 2 vodní a přežívají u nás už 25 let. Přes zimu v akvárku v koupelně, jinak venku v bazénku.
Počasí 2025, 17.1.2025 Obsahuje fotku
Jen vzpomínání na loňskou sezónu.
Papriky 2025, 17.1.2025
Tak před 30 lety byly ty jedy na posřiky daleko jedovatější, než dnes, naprostá většina toho je již dnes zakázaná, taky povědomost o postřicích byla na nízké úrovni a taky se ty jedy špatně sháněly. Ani nevím, jestli třeba Omite se dal sehnat. Ani... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika