Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
proti mačkam (kočkam), 16.8.2008
Zlijte je vodou - nejlépe z hadice. Neublíží jim to, ale protože nemají rády vodu, tak už k Vám nepolezou. Zdravím - Daniela.
Ostružina a angrešt, 15.8.2008
Angrešt i ostružiny snesou i polostín.  Mladé ostružiny je třeba ve vyšších polohách na zimu chránit částečným zakrytím chvojím.  Zdravím - Daniela.
Chilli papričky - pěstování v květníku, 15.8.2008
Pro Renatu: Tyto papričky jsou choulostivé na přelití. Osvědčilo se mi zalévat je vždy až tehdy, když rostlinkám úplně vyschne zemina.  Zdravím - Daniela.
Řasy v bazénu, 15.8.2008
Pokud máte správné hodnoty Ph, zkuste modrou skalici. Ta zlikviduje řasu spolehlivě. Prodává se v půlkilovém balení - návod je na obalu.  Zdravím - Daniela.
Jak uchovat co nejdéle česnek, 15.8.2008
Já dávám česnek do sklenic a zalévám ho napůl vychladlým sádlem.  Sádlo pak příjemně voní a dá se používat na vaření i na chleba.  Zdravím - Daniela.
Broskve - recepty, 15.8.2008
Ahojky, já dělám něco podobného - navrch vychlazených kousků dávám ještě šlehačku. Je to strašná dobrota.  Zdravím - Daniela.
Jak se vám líbí mé broskvičky?, 14.8.2008
Musím se také připojit s pochvalou.  Broskvičky máte všichni krásné.  Ti pejsánci se mi ale také líbí.  Také vám vaši pejsci vždycky zbaští část úrody?  Naši psi milují švestky, broskve, meruňky, mrkev a ten mladší dokonce baští i... celý příspěvek >
voda v bazénu, 12.8.2008
Jedná se o sodu na praní - změkčování vody. Prodává se v drogerii. D.
Honzík, 12.8.2008
Honzík se nejlépe množí oddenky -  po odkvětu nechat zatáhnout a uložit na suchém a teplém místě, před rašením (únor až březen - podle teploty) oddenky vyjmout a vysadit do nového substrátu. Pokud chcete zkusit semínka, tak bych vysévala již v... celý příspěvek >
voda v bazénu, 12.8.2008
Ke snížení Ph vody v bazénu se dá použít obyčejná soda.  Nemám s tím ale žádné zkušenosti, protože Ph máme stálé. Takže Vám nedokážu poradit dávkování.  Možná by se vyčetlo na obalu?  Nebo se snad ozve někdo, kdo by s dávkováním... celý příspěvek >
jak zastínit kořen plaménku, 11.8.2008
Přímo u země je dobré rostlinu zakrýt listím,  nebo kompostem.  Aby byla chráněna spodní část rostliny, doporučuje se zasadit k ní jakékoliv nízkorostoucí trvalky.  Já mám mateřídoušku. Můžete použít i nízké skalničky.  Zdravím -... celý příspěvek >
Trable se sviluškou, 11.8.2008
To je od Vás hezké, že uvádíte latinský název, ale s řešením problému jste nepomohl - (starý, známý diskutovatel...) Roztoči se sice množí rychleji, než svilušky, ale ke svému množení potřebují teplotu okolo 27 až 30°C. To v domácích podmínkách... celý příspěvek >
Rybízová štáva - postup Honza, 11.8.2008
Ahoj Honzo, to je také dobrý nápad, ale v tom případě Vám blahopřeji k velikosti Vašeho mrazáku. Mě už se tam nic nevejde a tak se musím držet starého postupu - vše zpracovat okamžitě. Co se dá dělat...  Zdravím - Daniela.
To bude zřejmě něco podobného jako ten Biool. Má to být olejová emulze, která ulpí na listech a nedá se tudíž smýt vodou.  Přeji paní Michaele, aby její boj byl úspěšný!!!   Daniela.
Pokud se Vám svilušky rozmnožily do takto velkých ploch, tak už opravdu nezbývá, než chemický boj.  Doporučuji změnit prostředek Omite za Frutapon. Také existuje Biool, ale s tím nemám zkušenosti. Dále je dobré hodně rostliny rosit a zvýšit... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika