|
Příspěvky uživatele - 165.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borovice Pinie, 3.6.2009 Zdravím, já mám pinie ze semínek, celkem dobře klíčí, už je mám 2 roky, přezimuji tedy za oknem. Za rok narostou 20cm semenáčky. |  | Stříhání habrů, 28.5.2009 Zdravím všechny, já zrovna včera habry vyvazovala, nějak se jim nechtělo nahoru, ale začaly růst vodorovně. mají asi 120cm, tak jsem hlavní 1-2 výhony zvedla a ostatní jsem pak ze stran sestříhala na šířku plotu cca 50cm. Mám je asi 35cm od sebe, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Založení živého plotu, 28.5.2009 Zdravím, předem upozorňuji, že toto je můj názor, někdo má zase jiný, takže prosím bez kritiky...
Vezmu to postupně dle Vašeho textu - textilie je super, chrání i proti vysychání půdy,... já mám někde mulč a kůru, u Vás by možná bylo dobrý dát tu... celý příspěvek > |  | Tvarování smrku, 19.5.2009 Zdravím, myslím, že pokud by se tvaroval a udržoval cca v této jeho výšce, tak by tam mohl zůstat. Já nejsem příznivcem prznění stromů... ale pokud se trochu zakrátí postranní větve a vrchol /jakoby do kužele/, tak by to nebylo špatné. Pokud si někdo... celý příspěvek > |  | Pila Aram-Trade-Tools, 19.5.2009 Zdravím. Neznáte, případně nemáte někdo doma tuto pilu? Je nabízená na aukru za 2400,- Je mi jasné, že to nebude žádný zázrak, spíš mě zajímá jak si stojí mezi těmi levnými značkami... Díky za případne odpovědi..
S pozdravem
O.G. |  | Modřín opadavý - půdní nároky, 7.5.2009 My máme modříny jak na plném slunci, tak i v polostínu a jdou dobře. Od 4hod si myslím, že není se stínem žádný problém, vždyť i v lese je kolikrát úplný stín celý den. Půdu zde máme "mazlavější", ale jinak normální, takže při výsadbě jsme dali... celý příspěvek > |  | Malý hmyz na phalaenopsisu, 3.5.2009  Nedávno jsem objevila maličký hmyz cca do 1mm v substrátu svých orchidejí. Vypadá to, že škůdce má jakási křidélka a tykadýlka. Je jen v substrátu, na listy, stvol ani květ nejde. Nejsem si jisá, zdali je to škůdce ale dvě orchideje mi už odešly.... celý příspěvek > |  | Jméno stromu, 14.4.2009 Zdravím,
já vždy myslela, že se v tomto filmu jedná o wistárii. |  | Pýchavka - vatovec, 6.4.2009 Zdravím, já to také zkusím na Aukru vzít, pýchavku i sadbu těch lesních hub /6 druhů/, jak nabízejí, podmínky tu mám docela dobré, takže pak určitě sdělím, co nám tu vyrostlo či ne, tedy průběžně. |  | živý plot ze smrků, 5.4.2009 Zdravím, vše záleží na velikosti stromků při výsadbě a požadované výšce živého plotu. Vezmu to podle sebe - vysazovali jsme semeníčky z lesa, které jsme si nejprve v záhonku dopěstovali na výšku cca 50 -60cm, byly krásně pravidelné... dali jsme je... celý příspěvek > |  |
|  | Předčasné otužování platanu, 5.4.2009 Zdravím, my tedy před 2 roky pořídili sazenici, ale byla z teplejších poloh a již rašila, při nočních mrazících namrzl, ale pak ze spodní části obrazil, tak jsme zbytek ustříhly a je v pořádku. Ten Váš byl zvyklý také na trošku teplejší prostředí... celý příspěvek > |  | Hnědnutí části píniové borovice, 3.4.2009 Zdravím, zkuste hořkou sůl, postřikem, ale jinak by měla opět obrůst, nebojte. Mám také v okně 6 pinií, pár místeček mám také zrezlých /cca 1cm uprostřed větviček či kmínku/. Venku mám danou 3-letou, dostala jsem ji celkem holou, jen se zelenými... celý příspěvek > |  | Jak udelat optimální jezírko pro žáby?, 3.4.2009 Zdravím,
připojuji se k názoru, že stačí i plastová káď na maltu. Mám několik malých rybníčků /2x výlisky, 1x fólie, 1x plast.káď/, Žabky máme teprve od loňska, jedna je v tom fóliovém, další jsem na začátku března objevila v té kádi, která slouží... celý příspěvek > |  | Tvarovanie smrekovca?, 29.3.2009 Zdravím, na snímcích jsou 2 různé modřínky, jeden ten 10ti letý a druhý mladší. On modřín je krásný i ve tvaru kuželu - jak sám roste, ale to se špatně udržuje střihem, když má pak 10m, ztratí to své kouzlo. Takže to chce takto držet, kdyžtak také... celý příspěvek > |  | Tvarovanie smrekovca?, 27.3.2009  Já něco naslibuji a pak se těžko koná, jak jsou teď stromky bez jehličí, téměř nejsou vidět, i když jsem se snažila ze všech stran, tak posílám to "nejlepší". |  |
 |
|
|
|