|
Příspěvky uživatele - 165.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
O jaký strom se prosím jedná?, 8.10.2009 Zdravím, nemůže se jednat o nějaký kultivar cypřišku hrachonosného - Chamaecyparis pisifera? Mrkněte kdyžtak na net na obrázky, zda tam náhodou neobjevíte nějakou podobu. |  | 2m živý plot rychle a na dlouho - je to sci-fi?, 2.10.2009 A nechcete zkusit smrky? Jsou neprostupné, v zimě zůstávají zelené,... |  |
|  | Jaký kultivátor?, 22.9.2009 Správně. Měl jsem tchána, který na co sáhl, to se mu hned pokazilo. Od jízdního kola přes motockl až po obyčejnou kosu. Jak vystupoval z auta, tak dokázal vykopnout všechny plasty kryjící práh. I na té kose na trávu dokázal zničit kosisko v místě... celý příspěvek > |  | Reznutí tůjí, 22.9.2009 Zdravím, v pohodě, tady nejste ve škole, takže gramatiku tu nehodnotíme, důležité je řešení problému. Tak až budete opět na chalě, zalijte stromky jako to děláváte a pak zkuste jeden oddrnovat /nebo prostě odryjte kus trávy/, uvidíte, zda se... celý příspěvek > |  | Dotaz, 22.9.2009 Zdravím všechny, já množím tůje dle rady v Zahrádkáři, vždy v červnu otrhám pěkné větvičky - s kouskem kůry z velké větve - s patkou. Patku pak trochu zastřihnu, namočím do vody, pak do stimulátoru /používám prášek/. Mám v přepravce /i od ovoce/... celý příspěvek > |  | Reznutí tůjí, 22.9.2009 Zkuste se podívat /možná jste už koukal/ na větvičky, zda na nich nejsou dírky, to by byl škůdce a dal by se použít postřik. Jinak dle snímku se mi zdá, že tam máte opravdu sucho, i dle necelistvého trávníku, kolem tůjí nemáte nakypřenou zem, takže... celý příspěvek > |  | Borovice Pinie, 22.9.2009 Dobrý den, to máte vlastní semenáčky? Já mám 2 a 3 leté, přes zimu je mám za oknem, přes léto venku. Zalévám přiměřeně /jak jinak/, přes zimu tak asi 1x za 3 týdny, přes léto min.1x za 5dní. Přesazuji je vždy na jaře, když je dávám ven, hnojení zatím... celý příspěvek > |  | Padající jehličí na borovici pinea, 22.9.2009 Zkuste ji přesadit, trochu zalijte a pak opravdu s vodou nepřehánět. Pokud ji máte venku, tak pak nechat, pokud někde v květníku, tak třeba 1x za 14 dní zalít. Já mám pinie zatím 2 a 3leté, ale zatím v uříznutých pet lahvích, teď už zalévám méně, i... celý příspěvek > |  | Reznutí tůjí, 22.9.2009 Zdravím, jestli mají tůjky výšku 2,2m, nejsou 2-3 roky staré, ale to je jen taková drobnost, předpokládám, že ty 2-3roky je máte Vy na zahradě. Takhle to bude asi těžké poradit, nešel by vložit snímek? Ta první co zašla, pokud jste ji vykopal, neměla... celý příspěvek > |  | Čím přistínit jezírko, 11.9.2009 Zdravím, u nového jezírka je zcela normální, že než-li se "usadí" a vytvoří se přirozený biotop, že je voda zakalená, tvoří se řasy /i ty dlouhé, co se musí namotávat na klacek, aby se dobře vylovily,.../, další rok to už bude lepší.... celý příspěvek > |  |
|  | Jak daleko se odsebe sází konifery, 10.9.2009 Spíše záleží na konkrétním druhu. Kdyžtak napište co konkrétně plánujete. |  | Zálivka rostlin umístěných na nasypaném valu, 10.9.2009 Zdravím, ale co když kořeny porostou kolem misky? Nebylo by lepší /dávali to tedy i v Receptáři/, při výsadbě dát kus např.husího krku a pak tudy sem tam zalít přímo ke kořenům? I když jsem to zkoušela a mám jej u 25 stromků, ale chtělo by to asi... celý příspěvek > |  | Nemocné ryby v jezírku, 10.9.2009 Děkuji Všem za snahu pomoci, asi zkusím ta antibiotika a po tom kol.stříbru se podívám, nejspíše přes net, je to asi rychlejší než-li pobíhat po obchodech.
Už mi právě říkali, že to může být plíseň, pak bičíkovci,...ale jak říkám, malach.zeleň... celý příspěvek > |  | Nemocné ryby v jezírku, 9.9.2009  Nemá někdo zkušenosti s tímto onemocněním? Ryba má šedavý povlak na kůži, který se po několika dnech začne odlupovat a tvoří cáry, rybka pak do cca 2-3dnů hyne, je pak zahalená do bílého povlaku.
Nevím, zda se nejedná o plíseň, malach.zeleň mi na to... celý příspěvek > |  | Topoly na živý plot, 8.9.2009 Zdravím, já také v knize našla, že topol se dá použít na živý plot, dobře obrůstá, takže jej lze seřezat na pahýl a opět krásně obrazí. Sama jej ale na živý plot nepoužívám. Nyní je jakási novinka - nějaký rychle rostoucí jilm, ten chci nyní na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|