|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 11:08 A co vaše mandloně, pane hugovotře? Daří se u vás vypěstovat nějaké plody? |  | Hodnocení jabloní na Olomoucku, 11:06 Multiodrůdová letní jabloň je u mě Julie. Mám na ní i Mantet, Discovery, State Fair, Vistabellu, Hanu, Krasavu, Nabellu, a těším se až konečně zarodí roub Red Melby. Naočkoval jsem tam v létě i Jerseymac. Piros ani Allegro nemám. Zřejmě mají slabou... celý příspěvek > |  |
|  | Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 9:40 Nekvete ještě ani Tardicot, Rakovského, Muscat de Nancy, ale ani roub Hungarian best. Veharda a Veselka kvete oproti Vesprimě nebo Vesně č.2 dříve. VP rozkvetla už před několika dny. Candela také už kvete. Někdo tady před časem psal, že je právě... celý příspěvek > |  | Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2025 Perfektní, pane petrsi. Díky. Není ale moc povzbudivé, že skoro za deset let vám neuzrála jedna kloudná mandle. Pěstovat stromy jen kvůli květům, je docela přepych. |  | Hodnocení jabloní na Olomoucku, 27.3.2025 Těsně? Pokud jenom těsně, tak jedině, že by to napsal pan Přasličák. Možná, že o jeho příspěvcích ani nevíme, když pod ně neuvádí žádné jméno. Nikdo jiný "těsně vedle" mě nenapadá. Co se týče Mantetu, tak těžko najdete kvalitnější letní odrůdu. To... celý příspěvek > |  | Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 27.3.2025 U mě k včerejšímu dni nekvetly ještě Leskory a další lednické odrůdy, Harogem, Bergeron, Congat, Farhial, Farely, Farclo (začíná), Farbuz, Kech Psar, Harlayne, Vanilacot, Sirena, Ananaska z Juralu, Forum, "Perle", Kioto, Šalach, Spring Blush,... celý příspěvek > |  | Hodnocení jabloní na Olomoucku, 27.3.2025 Tak jste přece jen dostal funduvanou odpověď od pana Vysloužila, který se díky vám znovu připomněl. |  | Hodnocení jabloní na Olomoucku, 26.3.2025 Štěpánko, díky za reakci. Možná, že i já budu mít časem problémy u Admirála s hořkou skvrnitostí, ale zatím nemám. Jinak v tuto dobu má stále senzační pevnost a šťavnatost dužniny. Nevím, jestli ten Sirius, o kterém píšete, nezůstane nakonec ve stínu... celý příspěvek > |  | Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 26.3.2025 Rezistence vůči šarce je pro mě podružná vlastnost. Před lety mně uřízl David roub Candely, a i když odešel roub s celým stromkem falešné Legoldy, tak plody které se na něm urodily, byly znamenité chuti. Pokud tento nový stromek nebude Candela, měl... celý příspěvek > |  | Nevzešel česnek, 26.3.2025 Klobouk dolů před všemi, kdo česnek pěstují.
Já zase obdivuju lidi, co nabízejí po republice ten oběd do stovky. V dnešní době, kdy máme ceny potravin jako v Německu, je to až neuvěřitelný. Smekám před nimi. |  |
|  | Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 25.3.2025 Tady rozkvetl ten nepravý "Thyrinthos", stejně jako Big Red a Sweetred. Ani nevím, kde jsi sehnal, Martine, ten Thyrinthos pravý, to bude zajímavé porovnání s tím nepravým. Pan Walter preferuje Betinku, pan Vysloužil zase Sophinku. Ze stejné... celý příspěvek > |  | Hodnocení jabloní na Olomoucku, 25.3.2025 Moc se mi líbí váš výběr odrůd, pane ryzskej. Je hodně zajímavé, že jste zařadil i Delor. Měl někde dobré reference? Lord Lambourne je nejoblíbenější odrůda doktora Miloše Vysloužila. Tady u mě byly dva stromy, ale je nanich naroubované všechno možné... celý příspěvek > |  | Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 23.3.2025 Která mandloň kvete nejdříve a má velké květy? ZORA? |  | Přihnojení jabloně, 23.3.2025 Co já bych dal za kravský hnůj. Ze zoufalství jsem používal granulovaný, ale od toho "cukrování", jak to trefně nazval PP jsem upustil. Jabloně na M9 a nejběžnější M26 nerostou prakticky vůbec, jen živoří. Proto velmi zamrzí, když se neujal stromek... celý příspěvek > |  | Divne pupeny, 23.3.2025 Na vašem naprosto správném pohledu na celou záležitost je vidět, pane Waltře, že jste zkušený pěstitel, který jednoduchým způsobem pojmenoval, o co se jedná. Perfektní. Mně samotnému to docvaklo, až po přečtení vašeho příspěvku. |  |
 |
|
|
|