Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 11:08
A co vaše mandloně, pane hugovotře? Daří se u vás vypěstovat nějaké plody?
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 11:06
Multiodrůdová letní jabloň je u mě Julie. Mám na ní i Mantet, Discovery, State Fair, Vistabellu, Hanu, Krasavu, Nabellu, a těším se až konečně zarodí roub Red Melby. Naočkoval jsem tam v létě i Jerseymac. Piros ani Allegro nemám. Zřejmě mají slabou... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 9:40
Nekvete ještě ani Tardicot, Rakovského, Muscat de Nancy, ale ani roub Hungarian best. Veharda a Veselka kvete oproti Vesprimě nebo Vesně č.2 dříve. VP rozkvetla už před několika dny. Candela také už kvete. Někdo tady před časem psal, že je právě... celý příspěvek >
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2025
Perfektní, pane petrsi. Díky. Není ale moc povzbudivé, že skoro za deset let vám neuzrála jedna kloudná mandle. Pěstovat stromy jen kvůli květům, je docela přepych.
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 27.3.2025
Těsně? Pokud jenom těsně, tak jedině, že by to napsal pan Přasličák. Možná, že o jeho příspěvcích ani nevíme, když pod ně neuvádí žádné jméno. Nikdo jiný "těsně vedle" mě nenapadá. Co se týče Mantetu, tak těžko najdete kvalitnější letní odrůdu. To... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 27.3.2025
U mě k včerejšímu dni nekvetly ještě Leskory a další lednické odrůdy, Harogem, Bergeron, Congat, Farhial, Farely, Farclo (začíná), Farbuz, Kech Psar, Harlayne, Vanilacot, Sirena, Ananaska z Juralu, Forum, "Perle", Kioto, Šalach, Spring Blush,... celý příspěvek >
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 27.3.2025
Tak jste přece jen dostal funduvanou odpověď od pana Vysloužila, který se díky vám znovu připomněl.
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 26.3.2025
Štěpánko, díky za reakci. Možná, že i já budu mít časem problémy u Admirála s hořkou skvrnitostí, ale zatím nemám. Jinak v tuto dobu má stále senzační pevnost a šťavnatost dužniny. Nevím, jestli ten Sirius, o kterém píšete, nezůstane nakonec ve stínu... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 26.3.2025
Rezistence vůči šarce je pro mě podružná vlastnost. Před lety mně uřízl David roub Candely, a i když odešel roub s celým stromkem falešné Legoldy, tak plody které se na něm urodily, byly znamenité chuti. Pokud tento nový stromek nebude Candela, měl... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 26.3.2025
Klobouk dolů před všemi, kdo česnek pěstují. Já zase obdivuju lidi, co nabízejí po republice ten oběd do stovky. V dnešní době, kdy máme ceny potravin jako v Německu, je to až neuvěřitelný. Smekám před nimi.
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 25.3.2025
Tady rozkvetl ten nepravý "Thyrinthos", stejně jako Big Red a Sweetred. Ani nevím, kde jsi sehnal, Martine, ten Thyrinthos pravý, to bude zajímavé porovnání s tím nepravým. Pan Walter preferuje Betinku, pan Vysloužil zase Sophinku. Ze stejné... celý příspěvek >
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 25.3.2025
Moc se mi líbí váš výběr odrůd, pane ryzskej. Je hodně zajímavé, že jste zařadil i Delor. Měl někde dobré reference? Lord Lambourne je nejoblíbenější odrůda doktora Miloše Vysloužila. Tady u mě byly dva stromy, ale je nanich naroubované všechno možné... celý příspěvek >
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 23.3.2025
Která mandloň kvete nejdříve a má velké květy? ZORA?
Přihnojení jabloně, 23.3.2025
Co já bych dal za kravský hnůj. Ze zoufalství jsem používal granulovaný, ale od toho "cukrování", jak to trefně nazval PP jsem upustil. Jabloně na M9 a nejběžnější M26 nerostou prakticky vůbec, jen živoří. Proto velmi zamrzí, když se neujal stromek... celý příspěvek >
Divne pupeny, 23.3.2025
Na vašem naprosto správném pohledu na celou záležitost je vidět, pane Waltře, že jste zkušený pěstitel, který jednoduchým způsobem pojmenoval, o co se jedná. Perfektní. Mně samotnému to docvaklo, až po přečtení vašeho příspěvku. 
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika