Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 16:56 Obsahuje fotku
Máš pravdu, Kuky, bude třeba tak učiniti. Dnes tady spadlo pár kapek. Na radu pana PP si budu muset pořídit několikakilometrovou hadici a natáhnout jí přes všechny silnice až do Labe (i ty vtipálku jeden). Jinak nejbohatším kvetením se každoročně... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 12:38
Tady to rozbalily Sagittaria., Maycrest, Springcrest, Sugar Time, Harbinger a nějaké nektarinky jako Big Top, Venus, ale i zvonkovitá Snow Queen. Třeba zvonkovitá Tena je ještě zavřená. 
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 30.3.2025
"Chaloupko ke mně čelem a k Ivanovi zády", respektive sem s tou vodou, pane PP, sem s ní. Kdysi jste to rčení, že je za každým keřem jinak teplo, pasoval k březnu, takže jak to, že teď zase k dubnu?
Nejlepší švestky na celou sezónu, 30.3.2025
Já teda osobně nepohrdnu žádnou švestkou a to ani podřadnou Čačanskou najboljou, ale jinak jsem téhož názoru jako Jiří (FM), že totiž proti Domácí švestce jsou ty novější německé odrůdy jen "polotovary", nebo "festival slivek bez slivek", jak kdysi... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 30.3.2025
Předseda Ludvík jasně řekl, že situace z minulého roku se nebude opakovat a to je "směroplatný". Naopak ředitel ČHMÚ řekl, že nenadálé vpády studeného vzduchu se očekávají, takže si vyberte. Každopádně předpověď na srážkově podprůměrný březen se... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 29.3.2025
Tento rok je zaujímavý tím že všetky odrody skoro naraz kvitnú aj tie Ruske či už je to Šalach Ananasnyj, Fórum z Jalty, ktoré minulý rok kvitli o 10 dní neskôr. Pýtal som sa nato aj iných záhradkárov je to všade podobné. Tady u mě jsou Šalach i... celý příspěvek >
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 28.3.2025
A co vaše mandloně, pane hugovotře? Daří se u vás vypěstovat nějaké plody?
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 28.3.2025
Multiodrůdová letní jabloň je u mě Julie. Mám na ní i Mantet, Discovery, State Fair, Vistabellu, Hanu, Krasavu, Nabellu, a těším se až konečně zarodí roub Red Melby. Naočkoval jsem tam v létě i Jerseymac. Piros ani Allegro nemám. Zřejmě mají slabou... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 28.3.2025
Nekvete ještě ani Tardicot, Rakovského, Muscat de Nancy, ale ani roub Hungarian best. Veharda a Veselka kvete oproti Vesprimě nebo Vesně č.2 dříve. VP rozkvetla už před několika dny. Candela také už kvete. Někdo tady před časem psal, že je právě... celý příspěvek >
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2025
Perfektní, pane petrsi. Díky. Není ale moc povzbudivé, že skoro za deset let vám neuzrála jedna kloudná mandle. Pěstovat stromy jen kvůli květům, je docela přepych.
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 27.3.2025
Těsně? Pokud jenom těsně, tak jedině, že by to napsal pan Přasličák. Možná, že o jeho příspěvcích ani nevíme, když pod ně neuvádí žádné jméno. Nikdo jiný "těsně vedle" mě nenapadá. Co se týče Mantetu, tak těžko najdete kvalitnější letní odrůdu. To... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 27.3.2025
U mě k včerejšímu dni nekvetly ještě Leskory a další lednické odrůdy, Harogem, Bergeron, Congat, Farhial, Farely, Farclo (začíná), Farbuz, Kech Psar, Harlayne, Vanilacot, Sirena, Ananaska z Juralu, Forum, "Perle", Kioto, Šalach, Spring Blush,... celý příspěvek >
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 27.3.2025
Tak jste přece jen dostal funduvanou odpověď od pana Vysloužila, který se díky vám znovu připomněl.
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 26.3.2025
Štěpánko, díky za reakci. Možná, že i já budu mít časem problémy u Admirála s hořkou skvrnitostí, ale zatím nemám. Jinak v tuto dobu má stále senzační pevnost a šťavnatost dužniny. Nevím, jestli ten Sirius, o kterém píšete, nezůstane nakonec ve stínu... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 26.3.2025
Rezistence vůči šarce je pro mě podružná vlastnost. Před lety mně uřízl David roub Candely, a i když odešel roub s celým stromkem falešné Legoldy, tak plody které se na něm urodily, byly znamenité chuti. Pokud tento nový stromek nebude Candela, měl... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika