Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 23.4.2025
Já jen, že hnojení v kontejnerech je jiná písnička než v záhonech. I když na kontejner neprší, při pravidelné zálivce mají minerály tendenci se splavovat do podšálků. Máš v tom kýblu díry nebo jen drenáž? Já mám děravé. To také hraje roli. Navíc ty... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 22.4.2025
Vypadá dobře. Nejenže přežije, bude prosperovat. Čím jsi ho pohnojil do zásoby? A jak ho chceš hnojit potom? Já jim do kýblové směsi dávám Cererit a trochu siranu draselného, aby kvetly a plodily. Průběhem vegetace jsem je dřív přihnojoval... celý příspěvek >
Velké bílé larvy, 20.4.2025
Jste-li soucitné povahy jako moje manželka, prostě je hoďte do kompostu, který chcete použít až napřesrok. Tam škody nenadělají. Jen dejte pozor, aby se vám pak nepřemnožili brouci. Za sebe ale přiznám, že když prosívám kompost do záhonu, jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 19.4.2025
Dnes kontrolní den. Rajčata vypadají přesně tak, jako když jsem je tam zasadil. Nezvadly, což beru jako známku toho, že kořeny přijímají vodu, tedy i živiny. Teplota půdy pod nimi měřená ale šikmo, tunel jsem neotvíral, stále ještě 12°C. Zítra má být... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 19.4.2025
Kdepak, tam nepojedu. Nechci utrpět šok a z toho plynoucí silný pocit méněcennosti. Raději budu skromný a porovnávat své roky mezi sebou. Je to jako kdybych ve svých mladých letech nastoupil k utkání proti Borgovi. To by mi nejspíš tenis... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 19.4.2025
Mám za to, že roubování je nevyhnutelně pro rostlinu dost stresující. A to i když se roub perfektně ujme. A stres oslabuje. Vitalita i plodnost sazenice ze semínka je vyšší i v porovnání s řízky, které sice ochotně a rychle zakoření, ale to období je... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 19.4.2025 Obsahuje fotku
Tak, můj nejbláznivější z bláznivých kousků byl dokonán 17.4.: 4 rajčata jsou v záhonu. Teplota půdy přes 14°C a zasypal jsem je hlínou z kolečka, ta měla 21°C. Teplá voda a netkanka jak na zem, tak přes ně. Pokud dobře zakoření, studené fronty by... celý příspěvek >
Počasí 2025, 19.4.2025
Ne, to byl jen takový fórek ode mne. Vůbec nejde o pravdu. Naopak, všichni si váží toho, co víš a umíš. Někteří to nedají znát, ale s tím musíš počítat. Já rozhodně oceňuju to všechno, cos mne naučil a v čem poradil. Tak mi promiň ten jazykový... celý příspěvek >
Počasí 2025, 18.4.2025
Nemohl jsi se mýlit, když jsi na to ani nepomyslel. Milan
Vápník pod rajčata, 15.4.2025
Aha, to jsem netušil. Ta množství, která jsem používal, byla minimální. Takže se jím kdysi chladilo pivo, ne? Milan HP
Vápník pod rajčata, 15.4.2025
Já se těm chloridům vyhýbám. Prostě mám chlorofobii. Takže v jílu zůstane vápník, rozumím-li dobře, ale vázaný. Dokážou ho rajčata přijímat? O dusík mi v podstatě při tomhle hnojení nejde. A ten můj jíl něco vody absorbuje, ale pak mám bazének.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 15.4.2025
Ano, jste šikovný, tak určitě nějaké úspěchy budou. Ten Summer Cider mne zaujal. Tak ho jdu vyhledat. Třeba ho zkusím na balkóně, kde mi PB nehrozí. Zato tam bifteky trpí dost na suchou hnilobu. Milan HP
Vápník pod rajčata, 14.4.2025
Jen dvě poznámky. Ledek nejspíš došel svého jména pro svou hygroskopičnost, když nasaje vodu, opravdu vypadá jako led. Důkazy na to nemám, ale pochybuju, že by to mělo něco společného s chutí. Ano, zvyšuje obsah dusičnanů, ale především v... celý příspěvek >
Vápník pod rajčata, 13.4.2025
Ano, většina půd obsahuje vápníku dostatek. Vidím ten problém víc ve schopnosti rostlin ho přijímat. Ale přidat vápník do půdy není nic proti ničemu. Pokud to nepomůže, je příčina jinde. Milan HP
Vápník pod rajčata, 13.4.2025
Petře, hnojení Kristalonem zdravé rajče podle návodu u mne nevedlo k vymizení suché hniloby u bifteků. Tedy v kontejnerech na balkóně. Mám za to, že ledek byl příliš rychle vyplaven. Letos tedy zkouším hnojení suchým ledkem na povrch a trochu... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika