Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Počasí 2025, 11.2.2025
Slovo Vaše druhé v psaní z mnohých činí lítých saní, v souvislosti s Déčkem Téčkem prsty zdobí ruku véčkem! Když srovnáme dnešek s rekordním z roku 1929, tak musíme být v klidu. Něco jiného by bylo, kdyby následující počasí šláplo do pedálů a fičelo... celý příspěvek >
Zanedbaná vinná réva, 10.2.2025
Dobrý den, pokud jste-máte řešenou révu poblíž Kroměříže, tak Vám poradím, ukážu či udělám potřebné na místě. Jinak se obrňte trpělivostí, postupujte systematicky, odstřihujte zaručeně suché, nemocné, nadpočetné, zbylé pokraťte. Taky zpevněte opěrnou... celý příspěvek >
Kdo by mohl doporučit herní platformu pro rekreaci, nutně ji potřebuji, 10.2.2025
-rád si hraju-s dlátem, šídlem, na sporáku s dobrým jídlem, v loži se svou velkou láskou, hudbou z grama, disku, páskou, ale na ty nové věci stár moc, zdá se, už jsem přeci, SPCH.
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 9.2.2025
Korzár píše kostrbatě, ale mnohým trhá gatě-zápalem a odvahou, je to srdcem, povahou, SPCH.
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 8.2.2025
Mě zajímá práce Korzára. Koho zajímá afer? SPCH
Kávovník neplodí, 5.2.2025
Z Afriky k nám jedou hosti, dobrý kafe, starý kosti! Kdybych neměl Prahu trochu z ruky, určitě bych se na ty krásky-Lucy a Selam šel do muzea podívat, SPCH.
Muškáty skudce, 30.1.2025
 - není to nějaká kukla? I ve vztahu k těm požerkům-děr v listech, které zmiňuje zakl.,SPCH
Fíky, 24.1.2025
Aby řízky nehnily-neplesnivěly, tak je při výměně vody-1 krát za asi 10 dní-sprchuju ve vaně vlažnou vodou-především ty části, které bývají ve vodě. Až je venku prohřátá půda, tak je-už mají bohatě kořínků a jsou nahoře zelené-zasadím do školky do... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025
PP: Přiletěl dráček Mráček? Splín si léčím např. písněmi Deep Purple, taková Soldier Of Fortune-to je balzám! Osvěžil jsem si definici internetového fóra a neshledal jsem závad, tedy občas sypu rýmů z rukávů, ba i z nohavic, kde se vejde veršů víca... celý příspěvek >
...Vytušit lze Lásky vliv-nechť je stále to, co dřív! Zajímá mě, jestli a jakou měrou se na vnitřní teplotě ve sklenících podepisuje podezdívka-materiál, mohutnost, část pod a nad povrchem půdy, barva. Pak i stranová orientace a sklon stěn,... celý příspěvek >
Pane Waltře, za ně koupit nic se nedá, pro mě věru žádná věda. Vy jste talent spojil s pílí, dal do toho každou chvíli. Průběh setí, růstu děje, když ke sběru dílo spěje-to se potom srdce chvěje-jako rodit vlastních dětí...,SPCH.
P.Walter-. Díky za Váš časosběr, ale nejdůležitější foto chybí-Vaše RUCE, dělné spáry, ty by zlatit jistě stály, SPCH.
Počasí 2025, 16.1.2025
Milan HP-za břicho se popadám, myslím, že ne sám-hned mám lepší den a snad nejen ten jeden, mráz se šíří ze všech stran, sám s tím nic nenadělám-salám, máslo pod ně housku, zapíjím po každém kousku, SPCH.
Počasí 2025, 15.1.2025
Souhlasím s váženými kolegy, že rekordní součet teplot-snad na základě měření v tepelném asfalto-betonovém ostrově-ještě nemusí být pro celkový pocit, dojem, efekt to rozhodující. Abeceda života je přece jen bohatější a celý Svět větší, než Česko.... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 6.1.2025
-KPZ zahradní a sadová-kdo s ní ví, ten to zlato uková! Obrázek Váš podoben naší lidské lékárničce a v menším pro podpoření zdraví našich pejsků, kočky a králíků. Je otázkou, jestli jsme se od divé přírody jako lidstvo odtrhli už dost, nebo ještě... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika