|
Příspěvky uživatele - 248.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hanita nebo Haganta, 31.10.2024 Hagantu neznám, Hanitu mám, chválím (zraje poč.září, zlatá dužina, voňavá, plody větší, samosprašná, tolerantní k šarce), ale nepálím... Lída |  | Poraďte, jakou odrůdu zasadit, 30.10.2024  To foto se ztratilo... |  |
|  | Poraďte, jakou odrůdu zasadit, 30.10.2024 Ještě jedno foto... |  | Poraďte, jakou odrůdu zasadit, 30.10.2024  Přidám se a také doporučím Hanitu. Plody má větší než Domácí švestka, cca 50-60g, vynikající chuť. Zraje začátkem září, dužinu má zlatou a voňavou. Navíc je samosprašná a tolerantní k šarce.Už ji mám pár let (tehdy se nově objevila v nabídce), a po... celý příspěvek > |  | Topper/ podnož myrobalán, 29.10.2024 Jen poznámka - ty dva stromy ale mají kořeny oba = proti sobě, nádrž žádné kořeny nemá. Takže pokud píšete dva stromy 6m, mšly by k nádrži stačit 3m, ne? Nevím, jak daleko má myrobalán kořeny, ale podle vašeho výpočtu to tak vychází....Korunu má do... celý příspěvek > |  | Výborná Pařížanka, 26.10.2024 Nevím, ruce mám pořád jedny a ty samé.A k hruškám zas dávám hřebíček . Lída |  | Výborná Pařížanka, 26.10.2024 No na Konferenci jsem "alergická" - jednou jsem ji dostala a udělala z ní kompoty, a všechny do jednoho zkvasily, dodnes nevím proč. S Pařížankou se mi to nikdy nestalo ani s jedním...
Jinak na tu rez je Pařížanka méně citlivá, než třeba... celý příspěvek > |  | Výborná Pařížanka, 25.10.2024 U nás na choroby netrpí (HK), jen rez hrušňová vyžaduje postřik. Ale když dožila původní stará, tak jsem si také pořídila nový stromek, protože mi chutná. Lída |  | Prosba o radu k elektrickej reťazovej píle narex EPR 35-25, 24.10.2024 Zdravím. Jednou píšete 35-23, podruhé 35-25. Nevím, jestli byste něco nenašel v návodech k nim. ... celý příspěvek > |  | Škůdce na šalvěji, 21.10.2024 Šalvěj lékařská (S.officinalis) má silnější léčivé účinky a tvoří odspodu dřevnatějící polokeřík, šalvěj hajní (S.nemorosa) se pěstuje spíš jako okrasná rostlina, i když léčivé účinky má také, ale podstatně... celý příspěvek > |  |
|  | Růžová školka, 21.10.2024 Řízkování je jednoduché, jen se hůře ujímají některé odrůdy (většinou oranžové). Chce to ustřihnout plně rozkvetlý/dokvétající květ se 4-5ti listy, spodek (asi 2-3cm) ošetřit stimulátorem (mám práškový) a spodní 2-3 listy zasadit do země, zbytek... celý příspěvek > |  | Co je s jukou, 20.10.2024 Možná máte pravdu a jsou to zárodky kořenů... Ony se uříznuté vrcholy nechávají pustit kořeny ve sklenici s vodou, tak jestli bylo venku vlhko... Lída |  | Ptaci zob umirani, 19.10.2024 Pro přiložení více fotek najednou musíte být přihlášený.
Ad ptačí zob - nemůže to být sviluška? Na tu použít nějaký akaricid (např.Vertimec). Lída |  | Růžová školka, 18.10.2024 Nevím, já je jen řízkuji. Ale pokud tady neuspějete, zkuste "krasneruze.cz", tam se specializují právě na růže . Lída |  | Japonská vrba, 17.10.2024 No já si právě myslím, že ji máte . Prodávají ji jako "japonskou vrbu". Jinak ve školkách obvykle na kmínku mívají z vrb ještě převislou a kroucenou - a ty to nejsou.
Ony barevné jsou právě mladé lístky, časem zezelenají, i proto se většinou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|