Příspěvky uživatele - 248.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita nebo Haganta, 31.10.2024
Hagantu neznám, Hanitu mám, chválím (zraje poč.září, zlatá dužina, voňavá, plody větší, samosprašná, tolerantní k šarce), ale nepálím...           Lída
Poraďte, jakou odrůdu zasadit, 30.10.2024 Obsahuje fotku
To foto se ztratilo...
Poraďte, jakou odrůdu zasadit, 30.10.2024
Ještě jedno foto...
Poraďte, jakou odrůdu zasadit, 30.10.2024 Obsahuje fotku
Přidám se a také doporučím Hanitu. Plody má větší než Domácí švestka, cca 50-60g, vynikající chuť. Zraje začátkem září, dužinu má zlatou a voňavou. Navíc je samosprašná a tolerantní k šarce.Už ji mám pár let (tehdy se nově objevila v nabídce), a po... celý příspěvek >
Topper/ podnož myrobalán, 29.10.2024
Jen poznámka - ty dva stromy ale mají kořeny oba = proti sobě, nádrž žádné kořeny nemá. Takže pokud píšete dva stromy 6m, mšly by k nádrži stačit 3m, ne? Nevím, jak daleko má myrobalán kořeny, ale podle vašeho výpočtu to tak vychází....Korunu má do... celý příspěvek >
Výborná Pařížanka, 26.10.2024
Nevím, ruce mám pořád jedny a ty samé.A k hruškám zas dávám hřebíček .   Lída
Výborná Pařížanka, 26.10.2024
No na Konferenci jsem "alergická" - jednou jsem ji dostala a udělala z ní kompoty, a všechny do jednoho zkvasily, dodnes nevím proč. S Pařížankou se mi to nikdy nestalo ani s jedním...  Jinak na tu rez je Pařížanka méně citlivá, než třeba... celý příspěvek >
Výborná Pařížanka, 25.10.2024
U nás na choroby netrpí (HK), jen rez hrušňová vyžaduje postřik. Ale když dožila původní stará, tak jsem si také pořídila nový stromek, protože mi chutná.     Lída
Prosba o radu k elektrickej reťazovej píle narex EPR 35-25, 24.10.2024
Zdravím. Jednou píšete 35-23, podruhé 35-25. Nevím, jestli byste něco nenašel v návodech k nim. ... celý příspěvek >
Škůdce na šalvěji, 21.10.2024
Šalvěj lékařská (S.officinalis) má silnější léčivé účinky a tvoří odspodu dřevnatějící polokeřík, šalvěj hajní (S.nemorosa) se pěstuje spíš jako okrasná rostlina, i když léčivé účinky má také, ale podstatně... celý příspěvek >
Růžová školka, 21.10.2024
Řízkování je jednoduché, jen se hůře ujímají některé odrůdy (většinou oranžové). Chce to ustřihnout plně rozkvetlý/dokvétající květ se 4-5ti listy, spodek (asi 2-3cm) ošetřit stimulátorem (mám práškový) a spodní 2-3 listy zasadit do země, zbytek... celý příspěvek >
Co je s jukou, 20.10.2024
Možná máte pravdu a jsou to zárodky kořenů... Ony se uříznuté vrcholy nechávají pustit kořeny ve sklenici s vodou, tak jestli bylo venku vlhko...           Lída
Ptaci zob umirani, 19.10.2024
Pro přiložení více fotek najednou musíte být přihlášený. Ad ptačí zob - nemůže to být sviluška? Na tu použít nějaký akaricid (např.Vertimec).  Lída
Růžová školka, 18.10.2024
Nevím, já je jen řízkuji. Ale pokud tady neuspějete, zkuste "krasneruze.cz", tam se specializují právě na růže .           Lída
Japonská vrba, 17.10.2024
No já si právě myslím, že ji máte . Prodávají ji jako "japonskou vrbu". Jinak ve školkách obvykle na kmínku mívají z vrb ještě převislou a kroucenou - a ty to nejsou. Ony barevné jsou právě mladé lístky, časem zezelenají, i proto se většinou... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika