Příspěvky uživatele - 168.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025
moc pěkně Vám to narostlo.🙂 Walter
Máte to nádherně vyrovnané, radost pohledět, pane Peb👍
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025 Obsahuje fotku
Takže základy mám z betonových plotovek výška 30cm, tloušťka 7cm, k nim je skleník přišroubovaný na hmoždinky. Konstrukce pozink. plech, okna helios, rozměr 2,5x4m, jak napadne 10cm sněhu, jdu ho preventivně ze střechy skleníku stáhnout. Po 20 letech... celý příspěvek >
Musím dát za pravdu panu PP. Ty nejdůležitější a roky osvědčené rady najdete v literatuře nebo v googlu. Přirozeně můžeme tady o sklenících taky diskutovat, nevím ale, zda se dobereme nějakých smysluplných závěrů. Každý od skleníku očekává něco... celý příspěvek >
Papriky 2025, 17.1.2025
Tak před 30 lety byly ty jedy na posřiky daleko jedovatější, než dnes, naprostá většina toho je již dnes zakázaná, taky povědomost o postřicích byla na nízké úrovni a taky se ty jedy špatně sháněly. Ani nevím, jestli třeba Omite se dal sehnat. Ani... celý příspěvek >
Královna Viktorie, 13.8.2024 Obsahuje fotku
I Královna Viktorie letos dozrála dříve. Po 2 letech neúrody a válčení s moniliovou spálou letos úroda nadprůměrná.
Lilie, 26.7.2024
Prosím o radu jak zachránit cibule Lilií. Na podzim jsem namořila a zasadila cibule, ale nevyrostli. V červenci jsem je vyndala a zjistila že cibulky jsou živé, ale některým uhnily kořeny. Dají se ještě zachránit? Co mohu udělat aby vyrostli nové... celý příspěvek >
Rajčata Brutus, 24.7.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, Brutus je biftekové rajče s velkými plody a právě plody biftekových rajčat nejvíce trpí suchou hnilobou některých plodů(rajče začne odspodu hnít),zejména pak při pěstování v skleníku, či foliovníku.Nasazení 3-4 plodů na vijanu je u této... celý příspěvek >
Fíky, 24.7.2024
to samozřejmě má logiku, když vám fíky nechutnají.
Polehla cibule - uz sklizet?, 17.7.2024 Obsahuje fotku
cibule mi začíná polehávat, ale se sklizní ještě pár dní počkám. Walter
Kdy dát do země brambory?, 17.7.2024 Obsahuje fotku
Na chalupě jsem dával brambory kvůli zimě až 27.4.,ale teď už se mi nať nezdála, řekl bych, že PB už se tam začínala objevovat, nať byla polehlá a taky už nějaké larvy mandelinky začaly pár keříků likvidovat. Stále nějaké přeháňky, nemeškal jsem tedy... celý příspěvek >
Kdy dát do země brambory?, 17.7.2024
Moc pěkné je máte, ty brambory.👍 Walter
Broskyne 2024, 30.6.2024 Obsahuje fotku
Začíná postupně dozrávat FM3, na snímcích naočkovaná na semenáček v srpnu 2020. Walter
Broskyne 2024, 30.6.2024 Obsahuje fotku
Letos výborná úroda Springcrestu. Celkem odhaduji tak 25kg, možná víc. Dnes jsem sklidil zbytek. Nádherné plody. Walter
Meruňky 2024, 30.6.2024 Obsahuje fotku
Petr: domníváte se správně, slušnost by měla být v každé diskuzi. A když se najde jedinec, co se tímhle pravidlem neřídí, co s tím ostatní nadělají? Každý si tu vytváří svou image. Meruňky u mě nakonec odkvetly a úroda vypadala vcelku nadějně. Ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika