Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muškáty skudce, 30.1.2025
 - není to nějaká kukla? I ve vztahu k těm požerkům-děr v listech, které zmiňuje zakl.,SPCH
Fíky, 24.1.2025
Aby řízky nehnily-neplesnivěly, tak je při výměně vody-1 krát za asi 10 dní-sprchuju ve vaně vlažnou vodou-především ty části, které bývají ve vodě. Až je venku prohřátá půda, tak je-už mají bohatě kořínků a jsou nahoře zelené-zasadím do školky do... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025
PP: Přiletěl dráček Mráček? Splín si léčím např. písněmi Deep Purple, taková Soldier Of Fortune-to je balzám! Osvěžil jsem si definici internetového fóra a neshledal jsem závad, tedy občas sypu rýmů z rukávů, ba i z nohavic, kde se vejde veršů víca... celý příspěvek >
...Vytušit lze Lásky vliv-nechť je stále to, co dřív! Zajímá mě, jestli a jakou měrou se na vnitřní teplotě ve sklenících podepisuje podezdívka-materiál, mohutnost, část pod a nad povrchem půdy, barva. Pak i stranová orientace a sklon stěn,... celý příspěvek >
Pane Waltře, za ně koupit nic se nedá, pro mě věru žádná věda. Vy jste talent spojil s pílí, dal do toho každou chvíli. Průběh setí, růstu děje, když ke sběru dílo spěje-to se potom srdce chvěje-jako rodit vlastních dětí...,SPCH.
P.Walter-. Díky za Váš časosběr, ale nejdůležitější foto chybí-Vaše RUCE, dělné spáry, ty by zlatit jistě stály, SPCH.
Počasí 2025, 16.1.2025
Milan HP-za břicho se popadám, myslím, že ne sám-hned mám lepší den a snad nejen ten jeden, mráz se šíří ze všech stran, sám s tím nic nenadělám-salám, máslo pod ně housku, zapíjím po každém kousku, SPCH.
Počasí 2025, 15.1.2025
Souhlasím s váženými kolegy, že rekordní součet teplot-snad na základě měření v tepelném asfalto-betonovém ostrově-ještě nemusí být pro celkový pocit, dojem, efekt to rozhodující. Abeceda života je přece jen bohatější a celý Svět větší, než Česko.... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 6.1.2025
-KPZ zahradní a sadová-kdo s ní ví, ten to zlato uková! Obrázek Váš podoben naší lidské lékárničce a v menším pro podpoření zdraví našich pejsků, kočky a králíků. Je otázkou, jestli jsme se od divé přírody jako lidstvo odtrhli už dost, nebo ještě... celý příspěvek >
Záhradníctvo Limbach, 2.1.2025
-to je za omluvu. Rčení o dvojím měření a jednom řezání platí i v probíraném tématu. Ještě že se nejednalo o podezření ze znásilnění apod.věc, ale i dlouhá doba od osočení k sypání popelu na správnou hlavu mohla v tomto případě způsobit škody nemalé.... celý příspěvek >
Počasí 2024, 31.12.2024
Když nám rok 2024 vrátka otevíral, nevěděli jsme o něm zbla. Bilance na jeho konci je v každém místě Česka-Čech, Moravy a Slezska jistě rozdílná. Vztaženo úzce k počasí, nelze vynechat velkou vodu-tu nepřekonatelnou služku, která když se vymkne...!... celý příspěvek >
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024
Já se rád podívám, dočtu-takže mně prezentace p.K orzára přináší radost. A že není jednoduché se k novinkám dostat? Voják se stará... SPCH
Mám s tým niečo robiť?, 29.12.2024
Základní terminál-pokračovatel kmene je jasný. To Vámi vyznačené-odstranění bude ku prospěchu, SPCH.
Deveci 🍐, 28.12.2024
! Vnouček trávu čile pílí, venčí se i pejsek bílý-ať čas krásný trvá věčně, déle než ta láska k jedné slečně, SPCH.
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 27.12.2024
Po delší době jsem se opět s chutí podíval na film Na samotě u lesa. V souvislosti s vámi, rozes.ávači tohoto fóra-starší domorodci, krmící drůbež, sypou s obilím i hřebíky a... Klobouček tvůrcům, hercům a všem těm, kteří na obrazovce nejsou vidět!... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika