Příspěvky uživatele - 117.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vada na kmeni jabloně, 25.2.2025
Není to na jižní straně a tedy poškození narašených pletiv jarními mrazíky? Jestli ano, tak je to varování pro příštíě.
Čištění řetězové pily, 13.2.2025
To déle čistíte, než s tím pracujete. A před použitím zase skládáte... Jste pečlivý, tak Vás to asi baví. Ale když vysajete olej z nádržky, tak stejně v čerpadle zůstane..To odmašťováním řetězu nevidím tak   jednoznačně... celý příspěvek >
Ako prilakat včely na ovocne stromy, 8.2.2025
No já mám spíš problém, jak ochránit broskvoně před nálety včel (když se tedy povede rok a plůdky nepomrznou). Mám to tak 300 m od zahrady, kde je asi 15 včelstev a již pár mých sousedů broskvoně pokáceli, protože buď není úroda, nebo ji včely... celý příspěvek >
Sauna - izolácia stien, 4.2.2025
Já jsem to vnitřní opláštění udělal z lipových palubek. Jsou porovité (dobře sají vlhkost) a není v nich pryskyřice. Ničím jsem je neimpregnoval - počítal jsem,  že případní škůdci budou likvidováni vysokou teplotou  (nemám problém to... celý příspěvek >
Sauna - izolácia stien, 28.1.2025
já jsem tu vnitřní mezeru udělal s odvětráním nahoře i dole.  Někde jsem se dočetl, že se tím zdvojnásobí plocha vnitřního obložení a lépe to saje vlhkost. Já jsem ale moc neřešil tepelnou izolaci, protože šlo o sanunu zabudovanou v místnosti. a... celý příspěvek >
Karburátor Dolmar 119, 5.12.2024
Máte pravdu, je to řešení. Ale pro haléřovou poloižku vyhodíte něco, co může ještě roky sloužit. A oporaváře mají v každém servisu a jsou i samostatní jako OSVČ. Ale stejně se asi jedná o jinou závadu, to poškození raménka   (páčky)... celý příspěvek >
Karburátor Dolmar 119, 3.12.2024
Asi myslí pacičku od ovládání jehlového ventilu.  Ale její mehanické poškození je vysvětlitelné jedině tím, že se v rozebraném karburátoru někdo nemotorně hrabal. Určitě by nějaký starý opravář sekaček a pil našel náhradu v hromadě šrotu, který... celý příspěvek >
Zástěna 6m, 15.11.2024
Ve sběrně si kupte 3 trubky tak 250 cm dlouhé, a na ně navařite packy pro upevnění vodorovných nosníků (tzv. tesy). V okolí na pile si vyjednejte nějaké krajinky a 6 hranolků (tes)  tak 5x10x 300 a postavte prkenný plot. Žádné šroubování,... celý příspěvek >
Pila - startovací šňůra jde hrozně ztuha, 9.9.2024
Není problém sundat levý kryt i se startovacímn mechanismem a vyzkoušet jeho funkci bez zatížení. možná je natolik zanesená a zalepená pružina, že klade velký odpor, nebo někde dře startovací kladka.. Docela důkladně bych vše promazal a trochu... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 2.4.2024 Obsahuje fotku
Ve školce v Uherskénm Ostrohu prý má (asi majitel) meruňky, které ověřeně přežívají v květu až do mínus sedmi stupňů.  Mluvil jsem s ním na základě této jeho informace v jedné diskuzi a on mne ujistil, že tomu tak je. Že to jsou ale odrůdy z... celý příspěvek >
Výrůstky jabloně, 31.7.2023
Mně to dělají staré stromy panenského jablka.  Už by potřebovaly porazit, ale plodí  (tak jako píšete i Vy) menší, ale dobrá jablíčka, která jsou výborná na mošt a ještě lepší do kvasu. Odolná na poškození, sklízím je sbíráním a... celý příspěvek >
Výběr travního traktoru, 6.7.2023
Již jsem to psal -Star Jet., záběr 102 cm.
Výběr travního traktoru, 5.7.2023
Klidně mne opravte, ale lištu na sečení bych viděl v případě, že je tráva přerostlá a nebo když chci získat seno. Seno dnes na vesnici prakticky nikdo nechce, ani za odvoz.  A do kompostu je dlouhá tráva nevhodná, protože se rozkládá... celý příspěvek >
Výběr travního traktoru, 4.7.2023
Ono je nutné vzít v úvahu i dostupnost sewrvisu a jednání pracovníků v něm.  Stiga je slušná značka, já jsem se rozhodl pro Star - Jet z Jičína. Záběr 102 cm je  i pro kličkování mezi stromy dobrý, traktor má dostatečný výkon. Nepoužívám... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 19.6.2023
No spíše to byl chroustrek letní. Pravý nefalšovaný chroust je podstatně větší a myslým si, že je podstatně méně k zastižení. Jirka
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika