Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 24.8.2023
V současné době nejlepší Hanita, první plody Gabrovské a konečně jsem si osvěžil po dlouhé době Wangenheimovu. Proč vlastně do tak kvalitní odrůdy něco roubovat? Ale už se stalo. Wangenheimova aromatištější než Zimmerova. Z té Azzury nic lepšího... celý příspěvek >
Nové odrody marhúľ🍑, 24.8.2023
Koukám, že od včerejška přibyly jen žvásty zoufalého anonyma, takže nic. 
Nové odrody marhúľ🍑, 23.8.2023
Každý, kdo chce poslat vrúble, napíše svoji adresu. Tento pán (rosti&slavík, moudivláček, galloway pippin) si vrúble nechával poslat na P.O.Box a nejenom ode mě. Účel je jasný. Aby nikdo neznal jeho adresu, když bude "vysírat" jako například... celý příspěvek >
Nové odrody marhúľ🍑, 22.8.2023
A k těm svým hovadinkám přidej 179.2 rostislavíku ty svoje červené fotky, ať se pobavíme. Vych.cánek co si nechal rouby posílat na P.O. Box. Dobře věděl proč.
Nové odrody marhúľ🍑, 22.8.2023
M II, jste poš.uk a bohužel se to pravděpodobně nezmění. Užilo si s vámi už dost lidí. Přitom jste důležitý asi jako h. v trávě. Slovo lžete jste tady použil asi tisíckrát, ale možná největší lhář jste vy sám, tak už to bývá. Že se noví pisatelé s... celý příspěvek >
Nové odrody marhúľ🍑, 21.8.2023
Ano, zbytečně vyhrocená diskuse kvůli ufňukanému Korzárovi. 8.148 může mít radost, dobrá věc se podařila. Koukám, že ani nevíte, že hlavní "kápo" jste tady vy, Vladimíre. To mě osobně teda překvapuje. Nechcete si taky "zafňukat", že nemůžete vložit... celý příspěvek >
Vy jste. M II tak trochu blá.zen, nebo spíš po.šuk, viďte. Já osobně si z vašich keců nic nedělám, ale jak jste onehdy setřel toho pána s Macounem, který se kvůli vašim chvástavým žvástům odmlčel, je mi docela líto. Hlavně toho, že se tady s námi... celý příspěvek >
S falešným panem PP nikoho neoblafnete.  Co se týče Korzára, tak nechápu proč se sem vracel, když tady stále diskutujeme o starých "dzadech" a leze mu na nervy zastaralý systém. Pořád si stěžuje, tak ať si jde tam, kde je mu lépe. Když... celý příspěvek >
8.148 to vaše příspěvky nemají žádný užitek. Zabýváte se snad nějakým pěstováním čehokoliv? Když už nic jiného, jste alespoň nějaký zhrzerný a nedoceněný zdejší pisatel z minulosti? Máte odvahu na přiznání? Nemáte. Máte jen prázdné ruce, ale za to... celý příspěvek >
No a provokatérům samozřejmě nejde vůbec o žádného Korzára, ale našli si další záminku, jak "zasmrdět".
Zbytečná diskuze. Realita je taková, že Korzár si neustále stěžuje, že mu to tady jde na nervy. Tak ať si buď vezme prášek, nebo ať jde tam, kde to tak chválí. Jednoduchá rada. 
Slivoň, 17.8.2023 Obsahuje fotku
Vypadá to jak Althanova renglóda a přece to není Althanova renglóda. Co je to? Je to Superior- dužnina pevnější, chruplavější, sladká. Althanova švestkovější. 
Určenie odrody, 17.8.2023 Obsahuje fotku
Nepoznal by někdo, co mně to prodali místo Opálu č.1? Něco mně to připomíná. Lotyšská žlutá slivoň ANCE (viz. fotka) to není. Ten Opál č.2 má fialové ojínění, tento nikoliv.
Švestky 2023, 17.8.2023
Ohledně Čačanské lepotice nesdílím nadšení pana MH. Snad je to o něco lepší, ale v jednu chvíli jsem si vzpomněl na slova z nějakého filmu, která zní "ty pudeš". A šly by obě. Na jedné je již naroubovaná Harbela a Domácí švestka - Dušičková. Šarka... celý příspěvek >
Broskve 2023, 17.8.2023
Tlaková níže "Petar", která přecházela přes naše území před několika dny a přinesla třídenní déšť a citelné ochlazení, měla pravděpodobně za následek zhoršení kvality některých broskví. Ztratila se hlavně cukernatost. Jediná odrůda, která se z toho... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika