Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk 2021, 15.3.2021 Obsahuje fotku
Meruňky mají do rozkvétání sice ještě daleko, ale probouzející se přírodu blížící se dostaveníčko přátel zimy již neoklame.
Haroma, 15.3.2021
Pan Mikeš už sem nechodí, tak se jedině zeptat pana Morvaie. S Haromou a s Harbelou bych neváhal. Treba sadiť, netreba sa pýtať. 
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 15.3.2021
I když mě Oslavan bombarduje reklamou na protimrazová kamna a svíce, nemám je v plánu a nebudu nic obalovat ani žádnou textilií. Maximum co dělám je protimrazová ochrana květů "mědí", ale většinou všechno zmrzne až po odkvětu. Kdyby se jednalo o... celý příspěvek >
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 14.3.2021
Taky by se dalo říct, že se počasí vrací k normálu, žádné extrémní tepla v březnu pravděpodobně nebudou. Až se zase všechno rozjede na plný pecky, letadla auta atd., bude možná sucho a teplo, jako před kovidem.. 
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 12.3.2021
Březen, s panem PP za kamna vlezem. A jak to vypadá, tak meteorologové hlásí další příchod zimy. Na běžky to určitě nebude, ale psa by jinak zcela jistě nevyhnal, jak se říká. Takže nic. Počasí k ničemu.  Jen ty meruňky, že nepokvetou koncem... celý příspěvek >
Topking, 12.3.2021
To jste tomu dal. Při tak bohatém výběru odrůd zrovna tuhle.  Chutnější je jistě Topstar, nebo výborný Topfive. Ano, Topking disponuje slušnou úrodností a velikostí plodů, ale velikost plodů to je jakási novodobá mánie.  Abych se přiznal,... celý příspěvek >
Odolné odrůdy meruněk, 12.3.2021
David nemusí stavět žádné konstrukce na zakrývání, pořizovat si protimrazové svíce ani kamna. A proč? Je to všechno v množství stromů. V hektaru meruněk vždycky něco přežije. Určitě nejenom mě by zajímal konkrétní procentuální výnos z minulého roku.... celý příspěvek >
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 9.3.2021
Tak jak to vypadá v té BLR pod stanem, Jardo? Tady je zima jak v psírně a meruňky jsou zatím celkem v klidu. "Svítit" se jim v noci nechystám, až nastane den D. 
Kadeřavost broskvoně 2021, 7.3.2021
Já na nějaká předražená smáčedla "kácím" a začal jsem používat J A R. Otázka je, jak použít dodine (SYLLIT). Horizon s Thiramem jsem používal až tehdy, když se objevila na špičkách listů podezřelá červeň. Syllit je spíš prevence při protahujícím se... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 6.3.2021 Obsahuje fotku
 Některé pupeny byly narašené už před víc jak měsícem (viz. fotka ze začátku února), takže o nějakém předčasném postřiku před čtrnácti dny nemůže být ani řeči. Dnes jsem dal druhý postřik Championem. Ne, že by se mně do těch postřiků nějak... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 6.3.2021 Obsahuje fotku
V kontaktu je uvedeno Trenčín - Nové Zlatovce, ulice, číslo a PSČ. Po dalším jsem nepátral. Stejně jako nepátrám po adrese a přijmení SvK, což enormně zajímalo pány, co shání dušičkovou švestku. Oceňuji rychlé dodání přípravku, i když jsem na něj... celý příspěvek >
Roubovací klešte, 5.3.2021
Senzační práce s těmi kleštěmi, ale i když všechno do sebe krásně zapadne, spoj se převáže páskou a ještě utáhne špagátem, ujmout se nemusí, s tím musíte počítat.
Kadeřavost broskvoně 2021, 5.3.2021
Včera odpoledne jsem si ze Slovenska objednal Syllit a dneska přišel. Pěkné.
Roubovací klešte, 4.3.2021
K předřečníkovi není, co dodat. Moc pěkně se s nimi pracuje, až na tu potřebu dost silného stisku. Tenčí rouby samozřejmě neberou (nevytvarují). Na roubování musíte totiž mít dostatečně silné rouby. Bohužel je taky pravda, že ujímatelnost je... celý příspěvek >
Náhrada za RELDAN 22 a CALYPSO, 4.3.2021
Mospilan funguje naprosto spolehlivě, takže jsem v klidu. 
Další diskuze:  156157158159160>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika