|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Meruňka Harcot, 23.5.2022 Některé plody Harcotu dokáží sice vykouzlit jednu z nejlepších meruňkových sladce aromatických chutí, ale protože často praskají a hnijí ještě před dozráním, tak bych Harcot moc nedoporučoval. Odolnost k mrazu v květu je taky slabá, přestože se... celý příspěvek > | | Švestky 2022, 23.5.2022 Švestek bude dost a to i Hermanu. | |
| | Meruňky 2022, 23.5.2022 To bylo pořád strachu z mrazu a najednou se z toho vyklubala probírka. Mšice na meruňkách jsem nikdy neřešil, ale v posledních letech se z toho stal nečekaný problém. Na švestkách byl účinný Mospilan, broskvě prozatím bez mšic, takže jsem oplachoval... celý příspěvek > | | Meruňky 2022, 7.5.2022 U KUKYHO to vypadá výborně na Goldrichu, prokud ho ještě má. U mě je na Goldrichu jednoznačně největší násada.plodů. | | Chrudimská, 7.5.2022 A co Chrudimská (Vankova)? Já s ní osobní zkušenosti nemám. Když jsem ji hledal nabídl mi školkař místo ní právě Těchobuzickou.
Chrudimská letos pěkně kvetla, tak se těším, že bude něco dobrého na zub. Chuť je jemná, decentní, příjemně... celý příspěvek > | | Těchobuzická, 7.5.2022 Topgigant jsem si neoblíbil. Dlouho je tvrdý a nezralý, pak ho nechám být a za "chvíli" je měkký, přezrálý a fádně sladký. Něco jako Valor. Správná zralost, kdy už není kyselý, a potom fádně sladký, je krátká. | | Meruňky 2022, 7.5.2022 Musíš se ho zeptat na truc fóru. Třebíč je jakási specifická oblast Vysočiny snad částečně chráněná. Vysvětloval to tady kdysi doktor Miloš Vysloužil. Na podrobnosti si už nevzpomínám. | | Koľko stromov je potrebných na 200 l kvasu, 7.5.2022 To nevím, ale každopádně nemá tu častou pološvestkovou vlastnost, že po přezrání moučnatí a fádní jako třeba ten Topgigant. Naopak stejně jako pravé švestky čím déle "visí", tím jsou lepší. | | Těchobuzická, 7.5.2022 Takže výška kolem 500 metrů a blízko do Uherského Ostrohu, kde jste možná koupil Velkou ranou stejně jako já. Nebo se tam v okolí více pěstuje. | | Vrublovanie do razstepu, 7.5.2022 Vy mně zřejmě nevěříte, ale raší i dost pozdě odebrané a naroubované rouby Apredelice, Carmen Top a Franzi. Všechno rozštěp. Stromek HARMATU se taky probral a roub z něj naroubovaný do Ledany se taky probudil a to velice rychle. Stromek byl zřejmě... celý příspěvek > | |
| | Broskve 2022, 6.5.2022 Není tomu tak. PzP zase chválí den před večerem. Někde v 5 metrech na Halehavenu zase něco je. I na jednom konci Tardibelle jsem našel. Kdo hledá, holt najde. A kadeřavůstka, prevít, hned využije příležitost. Jinak, teď nevím, jak to má Martin s tou... celý příspěvek > | | Švestky 2022, 6.5.2022 Pěkné, pane ITB. Můžete dál sázet nebo roubovat.
Rajčata jsou venku, včera pěkně zapršelo a jsem docela rád, že už třetí rok prší alespoň trochu. Včerejší déšť byl možná dlouho poslední, protože příští týden mají dorazit letní... celý příspěvek > | | Těchobuzická, 6.5.2022 Kde, že to máte zahradu, pane 81.144? Možná, že jste to psal, ale nevzpomínám si. | | Těchobuzická, 6.5.2022 Já jsem měl až po dvanácti letech trochu lepší úrodu na kupané Těchobuzické na kterou jsem do té doby hodně nadával. Strom roste hodně slabě.
Mně strom na myrobalánu roste normálně, ale je to taková zvláštnost tahle Těchobuzická. V prvních letech... celý příspěvek > | | Ake mate skusenosti s akumulatorovou kosackou?, 6.5.2022 Koupil jsem si takového menšího "kocoura" a jsem docela překvapen, že na "dvojkovou" baterku obsekám všedchno, co potřebuju. Co bude dál, to se uvidí, strunu jsem ještě neměnil. Každopádně velká pohoda bez šňúry. "Kocour" je lehký a nemusí být ani... celý příspěvek > | |
|
|
|
|