Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 18.1.2025
Prohlížel jsem dneska své staré záznamy. Nejsem moc spokojen s klíčivostí, takže se nejspíš vrátím k moření semínek ve slabém roztoku hypermanganu (30 min), jak mi kdysi poradila Eva. Našel jsem v záznamech, že pak byla klíčivost přes 90%. A nebylo... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 18.1.2025
Tak můj poslední Dynamic zmizel v salátu. Přežil v lednici docela dlouhou dobu a ve slušném stavu. Ale do budoucna už budu muset používat na salát sterilovaný Pylon. Ochutnal jsem ho a není to vůbec špatné. S cibulí/pórkem a olejem. Ale nad syrové... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 18.1.2025
Už jsi křísil i daleko starší. Dej vědět. Dal jsi jim nějakou přípravu před vysetím? Milan
Počasí 2025, 17.1.2025 Obsahuje fotku
Dneska jsem byl nahoře. Pro člověka nevlídno, ale pro zahradu asi požehnání. Vrstva sněhu téměř souvislá (5 - 7cm), sníh zmrzlý, teplota - 1,5°C kolem 2 hodin odpoledne. Mlha, či spíš mraky. Půda na povrchu zmrzlá, pórek i celer jsem musel dolovat. A... celý příspěvek >
Počasí 2025, 16.1.2025
Papriky 2025, 16.1.2025
Dík. To byl jen takový okamžitý nápad. Zrušeno. Milan
Rajčata 2025, 15.1.2025
Skvělý nápad. Fakt. Ale motivace je jasná: prostě Tě svrbí ruce. Chtějí, aby se něco dělo. Přesně proto jsem zasel na Silvestra ty papriky. Milan
Počasí 2025, 15.1.2025
Mám pocit, že si tak nepřipadám, že jím jsem. Myslím Chaplinem. Milan HP
Papriky 2025, 15.1.2025
Ahoj Waltře. Ty mě znáš, takže víš, že jsem pro každý hokus pokus. Ale než se do toho pustím, je něco zvlášť atraktivního na plodech téhle dýně? Ty's ji kdysi měl a plody ochutnal. Je chuťově lepší než třeba Hokkaido? Dá se i jinak... celý příspěvek >
Počasí 2025, 14.1.2025
Taky mi tak nepřipadal, tedy jako nejteplejší, tady u nás v kopcích. A záda jsem si konví zhuntoval také méně než jiné roky, takže extrémně suchý také nebyl, i když pramínek do mé zahrady téměř vyschl. Ale ne úplně jako v roce 2018. A křen na starém... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 14.1.2025
Jaké výšky dorůstají jak ti běžní, tak ti mikro? Já teď přišel na to, jak mít za oknem rajčata až 150 cm, tedy samotné rostliny, bez kontejneru. Zatím mají tak 90 cm ty nevyšší. A na nich až 8 vijanů na dvou stoncich. Bejbina mají naprosto nejvíc... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 14.1.2025
Já jsem o těch dwarfech taky uvažoval, i jsem nějaké zkusil, tedy doma přes zimu. Nevím proč, ale vyrostly mi skoro stejně veliké jako tyčkové. Možná špatný postup. To ale bylo před několika lety. Když už si se do nich pustil, jsou to hybridy?... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 13.1.2025
Já to chápu. Ale nechápu, proč odmítáš vlastně novou možnost těm sazenicím přilepšit tak, aby lépe zakořenily. Před těmi léty výkonové LEDky nebyly. Nakonec už jsi si ji také pořídil. Proč ji nevyužít? Milan
Rajčata 2025, 13.1.2025
Já neměl na mysli ten box. A délka přisvětlení je jen na Tobě.  Ale dobrá, respektuju Tvou neochotu o tom diskutovat. Milan
Rajčata 2025, 12.1.2025
Přisvěcuješ jim? Myslím, že by jim to prospělo. LEDku přece máš. Milan
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika