Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy kupujete semena?, 29.9.2021
Nic takového neregistruji. Objednávám přes internet.
Kdy kupujete semena?, 29.9.2021
Koukám na SEMO a stále asi nedokončili semenaření, některé odrůdy nemají skladem... Kdy scháníte semínka a kdy se cca naskladňují, nevíte? =)
Terminologie, 28.9.2021
Chtěl bych se prosím zeptat, co znamená termín "rychlení". Např. u semínek se prodávají odrůdy k rychlení paprik. Co to je? K čemu je to dobré atd... Díky =)
Jablon - akú 1,5 m od plota, 28.9.2021
V případě, že jiný právní předpis nestanoví nebo z místních zvyklostí nevyplývá něco jiného, přípustná vzdálenost od společné hranice pozemků je pro stromy, které dorůstají obvykle výšky přesahující 3 m, vzdálenost 3 m, a pro ostatní stromy je to... celý příspěvek >
Vlastní výroba nástrahy na slimáky, 27.9.2021
Já se slimáky problém ve foliáku nemám. Zabydleli se mi v něm ropuchy =). Teď jsem zjistil, že ropuchy žerou slimáky...
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 25.9.2021
A máte rajče pod stříškou? Je důležité udržet listy suché! Resp. dají se udržet různá smáčedla aby fungicid zůstal i po intenzivní dešti na rostlině. Jáká bohužel neporadím, ale viděl jsem jedno prezentativní video na YT, kde porovnávali různé... celý příspěvek >
Sezona 2022, 25.9.2021
Nevíte někdo jak je to s výnosem odrůd START / Tornado? Strýc mi je doporučuje ať je zkusím, že nic výnosnějšího nezná? =) Díky
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 24.9.2021
Ono to je dost o štěstí. Udržujte listy suché a problém vyřešen =)
Rajčata 2021, 23.9.2021
Mohu se prosím zeptat, v jaké oblasti pěstujete? Já bych rajčata takhle venku pěstovat nemohl (sever čech). Plíseň by mi je vyhladila... I tak se zdá, že tu nemám dostatečné sluneční podmínky a ani teplo. Dost rajčat stále visí na rostlinách v zelené... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 15.9.2021
Pěstujete cherry rajčata na jeden výhon? Letos jsem to tak praktikoval, ale zdálo se mi, že by mi snad i dva/tři vyšly lépe. Rozteč mezi sazenicemi jsem měl 35cm
rajčat pěstovat aby na ně nepršelo, aby na ně nekapala kondenzovaná voda, aplikovat fungicid tak aby byl viditelně na listech a počítat s obírkou zasažených částí. Tohle funguje a stále mám tak asi 90% rajčat živých... A to jsem v težce... celý příspěvek >
U mě na severu byla teď nějakou dobu přestávka v přenosu PB. Dost to tady zpomalilo. Už jsem jediný, kdo má rajčata, hehe =). PB se ale nezastavila... U těch postříků se řídím toho, že když mám viditelný povlak fungicidu na rajčeti, tak dál... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 14.9.2021
Já už také nestříkám, podle mě už tak měsíc. Už ani nezalévám, tedy skoro vůbec. Rajčata dozrávají, některé co stihla plíseň a nevyvinuly se pořádně dozrály i z ze zeleného stavu. Musím tedy říct, že chutnají jako ta hnusná rajčata z krámu. Takže za... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 8.9.2021
Některá rajčata, jenž jsem dal jako zelená do krabice si vyvinula PB. Nevíte, jestli je možné, aby se PB přenesla přes šlupku na ostatní rajčata? Myslím, že měla v sobě jen zárodek PB a časem se rozšířil... štopky jsem vytrhal
Paprika Rodrigo, 7.9.2021
Pane Vašku, která paprika, Vás nikdy nezklame? Moje letošní sklizeň paprik, nic moc. Díky
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika