|
Příspěvky uživatele - 85.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zakryt komposter?, 13.10.2009 Takze.. komposter jsem nakonec pod okno nedal. Tedy dal, ale pod jine, ktere se neotevira. Je ve stinu, hned za domem, pod strechou. Plastovy za nejakou tisicovku.
Pokud jde o hmyz, tak neco tam je, spis takove ty male musky. Cervy jsem za polovinu... celý příspěvek > |  | Thuje nebo Cypřišek?, 4.8.2009 Spatne. Uz jsem se na to ptal nekde jinde v diskusi, zahradnici sami obcas nevi.
Thuje (v marketech vetsinou occ. 'Brabant') je jasne zelena (svetla barva), cyprisky jsou vic do modra, urcite to neni svetle zelena. |  |
|  | Cypřiš z Obi, 4.8.2009 Nehnojte po zasazeni, az dalsi rok. Hobbymarketove cyprisky maji mizerny korenovy bal a jsou vetsinou pestovane v NL, odejde vam jich spousta...
Kupujte priste radsi thuje, ty snesou mnohem vice. Pro srovnani, kupoval jsem pred 2 lety cca 30x thuji,... celý příspěvek > |  | Copak je to za odrůdu?, 24.7.2009 Minuly rok jsem je tam nemel (nehnojil jsem na list) a tento rok nejsou tam, kde nebylo hnojeno prilis koncentrovanym roztokem. Ale asi to je u nekterych odrud normalni. |  | Sprchávání, škůdce nebo choroba?, 15.7.2009 Neporadim vam, ale tento rok mam podobny problem, hrozny nemaji tolik plodu (ale nejake preci jen jsou, tak 50% velmi dobre vyvinutych, cast "na ceste" a zbytek nic). A taky nova kvetenstvi :-). Ta ale nemaji sanci...
Mimochodem, na... celý příspěvek > |  | Opory pro růže, 13.7.2009 kozelzahradnikem.info je muj web ;-). Roxory to jsou myslim 8 nebo 10. Betonarskou sit' mam u steny na vinnou revu, 4mm 15x15. Na ruze bych ji nepouzival, nedrzi poradne tvar a na ruze to je moc male. Oka z roxoru mam myslim 0,5x0,5m. Vse je... celý příspěvek > |  | Zlata tuje nebo smaragd, 9.7.2009 Protoze kdyz prostridate napr. Thuja occ. 'Europe Gold' a vedle Brabanta, tak ten Brabant postupne bude vytlacet tu zlatou thuji.
Chtel jsem to tak udelat, a jsem rad, ze jsem dal nakonec na rady ostatnich. Mam obe thuje kousek od sebe a... celý příspěvek > |  | Kočka a mléko?, 1.7.2009 Mleko kockam v zadnem pripade, jen kotatum. Do nekolika mesicu veku jsou kocky schopne zpracovat laktosu, pote jiz ne a maji prujem. Kocka sice mleko moc rada, ale dospela jej NESMI. Delaji se specialni mleka pro kocky (pekne draha). Kdo dava kocce... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|