|
Mšice, 6.7.2010 Já mám mšice i na rhododenr, postříkány a jsou tam furt. ach jo |
 |
Nemocný rhododendron, 6.7.2010 Zasadili Vám je do samotné rašeliny? To snad ne. Ta se tady doporučuje jen pro borůvky |
 |
|
 |
Nemocný rhododendron, 6.7.2010 Ty dvě úplně suché větve bych ustřihla. Zbývající suché listy odpadnou. Pokud není v rhodod substrátu, tak do něj přesadit, pokud je, tak dosypat hodně rašeliny. A čekat co bude najaře. Je to šok z přesazení, změny podmínek |
 |
Mravenci v kuchyni a ve špajzu, 6.7.2010 Asi budete muset kompletně vyklidit špajz i kuchyni a pak vystříkat všechny škvíry insekticidem. |
 |
Kadeřavost broskvoně, 6.7.2010 Moc nevěřím na snadná řešení. Pěstování česneku jako prevenci proti kadeřavosti mi připomíná pěstování jisté kytky jako odpuzovači krtků |
 |
Jak na mravence v domácnosti?, 5.7.2010 A nodtěhovali se jen do jiné místnosti? ty jsi je ničím nepostříkal? |
 |
Sedmikrásky, 3.7.2010 Já přidávám sedmikrásky do čaje k dalším bylinkám |
 |
Hortenzie, 29.6.2010 Máte pravdu Lído, ještě bych dodala, že nesmí v zimě vymrznout, to s stává u mých hortenzií. pak jsou jen samý list |
 |
Drtič větví MTD 465, 25.6.2010 prosím, mohli byste mi doporučit elektrický -asi- drtič větví, ne na profesionální použití, pouze nestíhám pálit vše, co béhem roku na zahradě ostříhám. Nebo aspon dle čeho mám vybírat |
 |
Jahody v roce 2010 - aku urodu ste mali?, 20.6.2010 je jich dost ale nejsou sladké jako jiné roky |
 |
|
 |
Pěstování brokolice - vykvétání, 19.6.2010 co dělám špatne? brokolice má spoustu listu, ale nic jiného |
 |
Slimáci na zdech studny, 18.6.2010 Dnes jsme odklopili víko ze studny a jsou tam špalnělský slimáci. Jak proti nim bojovat? Máme na studnu napojený vodovod, pitnou vodu. V zahradě je vysbírávám, ale do studny není pochopitelně denně přístup. Ach jo |
 |
Vadnutí a uschnutí letorostů a plodonošů, 8.6.2010 jen bych chtěla připomenout, že sliz jsem nikde neobjevila (z prvního příspěvku to vyplývá také). Příznaky byly stejné i v minulých letech, letos je jejich rozsah daleko větší |
 |
Vadnutí a uschnutí letorostů a plodonošů, 7.6.2010 mám stejný problém |
 |
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 24.5.2010 Ptám se jako amatér: letos poprve je na několikaleté broskvoni kadeřavost tak silná, že stromek celkově neprospívá (loni jsem otrhala pár lístečků). Ani pořádně nekvetl a nenarůstají větvičky (loni jsem touhle dobou hodně stříhala). Nemůže být chyba... celý příspěvek > |
 |